top of page
Search

WHO Immunization Agenda 2030: A Global Strategy to Leave No One Behind

Bron: WHO

With the support of countries and partners, WHO is leading the co-creation of a new global vision and strategy to address these challenges over the next decade, to be endorsed by the World Health Assembly. IA 2030 envisions a world where everyone, everywhere, at every age, fully benefits from vaccines to improve health and well-being.


Agenda 2030 heeft tot doel de volledige wereldbevolking te vaccineren met... experimentele RNA Vaccins waarvan de eventuele bijwerkingen op korte, middellange en lange termijn NIET gekend zijn.


Heeft de overheid, de experten en/of de media al ooit uitgelegd wat er in het corona vaccin zit? (van Astrazeneca, Pfizer, J&J, Moderna e.a.)? NEEN.

Heeft de bevolking enig idee met wat precies zij zullen ingeënt worden? NEEN.

Ze vragen er zelfs niet naar. De overheid en de experten zeggen dat het vaccin veilig en efficiënt is en dat heilig woord is voldoende.


99% van de bevolking weet niet dat het "RNA vaccin" eigenlijk geen vaccin is volgens de definitie die de wetenschap daar gewoonlijk aan geeft en slechts bestaat uit 2 in het laboratorium synthetisch gekloonde anti-lichamen die het lichaam zelf aanmaakt en voor het overige additieven bevat zoals aluminium nano particulen of formaldehyde die, dixit Pierre Van Damme, toegevoegd worden voor een betere hechting.

99% van de bevolking ligt niet wakker van het feit dat Pfizer pas in augustus 2020 is beginnen testen (fase 3) op 43.000 GEZONDE proefpersonen waarvan de helft een placebo heeft gehad (zout water of iets anders weten we niet) en dat van de 21.000 proefpersonen die het vaccin hebben gekregen 94 ernstig ziek zijn geworden door... het vaccin.

99% van de bevolking is vergeten dat Atrazeneca haar testfase 3 waarmee ze eind augustus begonnen is al 2 x heeft stil gelegd omdat geteste proefpersonen ernstige bijwerkingen hadden (ontsteking van het ruggemerg) en ook J&J haar testfase tijdelijk is gestopt omwille van exact hetzelfde probleem (ontsteking van het ruggemerg).

99% van de bevolking is zich niet bewust dat er door de pharmareuzen staalhard gelogen wordt over de ernstige bijwerkingen door te stellen dat deze testpersonen onderliggende aandoeningen hadden of geïnjecteerd werden met een placebo terwijl gemeenzaam geweten is dat er uitsluitend getest wordt op GEZONDE personen zonder enige medische historiek.

99% van de bevolking ligt niet wakker van het feit dat er in februari 2020 nog "niets" was, er toen pas studies zijn begonnen naar een vaccin (ook door het Rega Instituut KUL Leuven op basis van 15.000 medicijn stalen die geschonken zijn door de Bill & Melinda Gates Foundation - zie eerdere post met artikel van HLN dd.25.02.2020), en er heel miraculeus op amper een paar maanden tijd een vaccin gevonden is, terwijl het vinden van een vaccin gewoonljik 5 tot 10 jaar duurt.

99% van de bevolking ligt niet wakker van het feit dat ALLE pharmareuzen reeds VOOR de testfase 3 en dus zonder de bijwerkingen op mensen te kennen hun experimenteel vaccin in productie hebben gesteld en Astrazenca reeds op 21 juli (dus ook de aanvang van haar testfase 3) verklaard heeft dat zij tegen december 1 miljard vaccins beschikbaar zal hebben en Phizer nu ook uitpakt met de beschikbaarheid van miljoenen vaccins vanaf december waarvan een lading ondertussen al is aangekomen op Schiphol (???).

99% van de bevolking vindt het niet vreemd dat de overheid niet transparant is en niet communiceert over noodzakelijke informatie van overwegend belang (lees : eigenlijk alles wat belangrijk is verzwijgt) en dag in dag uit blijft herhalen dat we niet terug kunnen naar normaal zolang er geen vaccin is maar zelfs een vaccinatie niet betekent dat de maatregelen zullen afgeschaft worden omdat "ze" niet weten of het vaccin wel zal werken.

99% van de bevolking beseft niet dat er iets heel erg fout is met het totale plaatje....

240 views0 comments

Comentarios


bottom of page