top of page
Search

Welkom bij mij thuis 🥰

Het wordt maar eens tijd dat ik alle kwaadsprekers en jaloerse trienen die de social media bevuilen met allerlei verzinsels en andere onzin over hoe ik mij op jullie kap zou verrijken, de mond snoer.


My own Private Idaho. Dit is mijn huis. In het dorp noemen ze het " t Kasteeltje " terwijl het in niks op een kasteel lijkt. Het is mijn aards paradijs.

Deze video is gemaakt in juli 2017. Toen waren ongeveer 2/3 van de totaal renovatie werken van 3 gebouwen uitgevoerd.


Het eerst gebouw is een woonhuis, het tweede een kantoor gebouw met 7 burelen en 2 vergaderzalen. Mijn 6 Golden retrievers hebben ook hun eigen huis met keuken, badkamer en slaapkamer, airco en verwarming. Ze hebben zelfs hun eigen ijskast, wasmachine, droogkast en muziekinstallatie zodat ze zich thuis voelen als ik buitenhuis werk.

De buiten schilderwerken zijn uitgevoerd tijdens de zomer van 2019 en er is ook een poolhouse met welness bij gekomen om een beetje te ontspannen na de zoveelste drukke dag. Sindsdien is het zo ongeveer klaar en rest er enkel het groot onderhoud van de diverse tuinen ( ik zoek een tuinman, anybody ? )

Moet ik " putjes vullen " ? " " bedelen om centen " ? Om den brode " geld aftroggelen " ? Nope. Zoveel is wel duidelijk, me dunkt.


Witte zwanen, zwarte zwanen. Ik heb mij altijd ingezet voor de maatschappij. Benevens een aantal gratis mandaten ( al zo'n 10 jaar ) die kaderen binnen mijn beroep investeer ik al vele jaren in humanitaire hulp. Voornamelijk kinderen.


In 2011 heb ik in België en in de staat Pernambuco in Brazilië een vzw opgericht die tot doel had kansarme kinderen in Brazilië te helpen, hen een beter bestaan te geven. Vzw Cimeira en Ass. Cimeira do Brasil. Ik heb tijdens mijn verblijven in Brazilië een boek geschreven en gepubliceerd : " Brazilië, het beloofde land ". De royalties zijn volledig afgestaan aan de vzw waar ik zelf behoorlijk wat eigen middelen in gestoken heb.


Waarom ? Omdat het kon en omdat ... ik het wilde.


Onderzoek,analyse, informeren en nog veel meer. Wie mij volgt sinds het begin weet dat ik mij in het kader van het corona debacle al 8 maanden gratis inzet in het algemeen belang. Ik doe wat onderzoeksjournalisten zouden moeten doen. Ik informeer de mensen zo volledig mogelijk over alles wat door de media verzwegen wordt. Ik plaats de zaken in hun juiste context en heb er mijn missie van gemaakt om de mensen hoop te geven, terug wat perspectief. Het gaat niet goed met de maatschappij. Daarom ben ik in november 2020 ook begonnen met de zondag aperitiefjes en in februari met de witte linten wandeling.

Ondertussen heb ik zo ongeveer 1.500 uur achter de kiezen zitten. Elke dag 5-6 uur en tijdens de weekends nog wat meer.

Waarom ? omdat het kan, omdat ik het mij kan permiteren en vooral ook omdat... ik het wil.

Ik zou mezelf niet meer in de spiegel kunnen bekijken bij de gedachte dat ik er op heb staan toe kijken en er niets aan heb gedaan terwijl ik wist dat het kon. This is me.

En hierbij heb ik de steun gekregen van een fantastisch team dat ook al 8 maanden aan mijn zijde staat en, volledig gratis, vele uren geïnvesteerd heeft.

Hadden wij ons hoofd kunnen weg draaien en er voor kiezen om ons eigen leven te blijven leiden zoals vele anderen doen ? Ja.

Hebben wij soms gedacht en hardop gezegd dat het f.... zwaar is, we moe zijn, het soms teveel is ? Ja.

Maar we geven niet op. We blijven door gaan. Waarom ? Omdat het kan en omdat we het willen. This is us.


Vzw Hands for Freedom Begin februari 2021 hebben we een vzw opgericht die allerlei acties organiseert maar in haar social doel vooral beoogt om procedures in te stellen om onze Grondwettelijke rechten en vrijheden te vrijwaren via collectieve vorderingen zodat de bijdrage van éénieder beperkt blijft. Wat niet mogelijk is alleen ( wegens te kostelijk ) wordt nu wel mogelijk omdat we met velen zijn.

De webmaster van vzw Hands for Freedom ( onze fantastische IT man ) heeft sterke digitale platformen ontwikkeld die ook een administratieve vereenvoudiging mogelijk maken.

De andere bestuurders zijn elke dag in de weer om alles in goede banen te leiden. Daarnaast zijn er nog andere mensen die zich op creatief en administratief vlak, de boekhouding enz... inzetten.

Het is een heuse organisatie waar veel bij komt kijken.

De vzw is een rechtspersoon en heeft zoals elke andere onderneming kosten die dankzij de ledenbijdragen kunnen betaald worden. Er zijn ondertussen zo'n 900 leden en behoorlijk wat sponsors die de vzw dragen en ervoor zorgen dat zij voor het volk kan doen wat in haar doel staat. Van harte dank daarvoor.

Samen zijn we sterk. Samen kunnen we veel realiseren. Het team en ik zullen er voor blijven gaan ongeacht wat kwatongen zeggen.


Het komt goed. Als dit alles voorbij is, organiseren we voor al degenen die mee de kar geduwd hebben en hun steentje, hoe klein ook, hebben bij gedragen, een groot feest.

De trollen, de kwaadsprekers, de jaloerse trienen, de snullen, de idioten, de sukkels en de dommeriken zijn NIET welkom. Zij mogen in hun donker hol blijven zitten.


Enne... ik zal niet aarzelen om een strafklacht wegens laster en eerroof neer te leggen tegen al wie nog leugenachtige informatie over mij verspreidt. Sommigen hebben het al aan hun broek.

You don't mess with this lady.

944 views5 comments

5 Comments


Unknown member
Mar 16, 2021

Awel dees hadden de mensen nodig...als dees ni transparant is.. echt chapeau voor al het werk dat U verricht. Together we stand....divided we fall!!!

Like

Unknown member
Mar 15, 2021

Carine, jaloersheid is 'des duivels oorkussen', smeer je rug in met bruine zeep en laat alle kritiek erlangs afglijden. 😊 Zij die je volgen bewonderen je gedrevenheid en je inzet!


PS: de video is blijkbaar verwijderd, bestaat onder Brave ook niet meer. 😢

Like

Unknown member
Mar 14, 2021

Beste Carine, het is altijd hetzelfde probleem, werk je hard met veel doorzettingsvermogen om iets te bereiken voor jezelf en zelfs voor je medemens, zij die aan de zijlijn staan hebben altijd kritiek en zullen altijd andermans rekening maken. Maar wees maar gerust er zijn er vele die zeer goed beseffen wat jij en je team op dit moment voor de gemeenschap doen. Ik ben alvast iemand die mijn hoed af doet voor jou en je team. Ik zou zeggen doe zo voort en wees er zeker van dat we samen met velen in één lijn achter jullie staan. We hadden trouwens vandaag samen met jullie in Leuven de witte linten wandeling meegedaan. En trouwens proficiat met je mooie huis, je mag…

Like

Unknown member
Mar 14, 2021

R E S P E C T Carine je bent top. Ook ik kan het filmpje niet zien (geen Fb meer oef) en maakt me/ons niet uit in wat je woont als je er maar een thuis hebt in gevonden. Ik weet hoeveel tijd je in dit C19 scamdemic steekt en reeds hebt gestoken. R E S P E C T 🔝🔝🔝

Like

Unknown member
Mar 14, 2021

Heel mooi gesproken Carine, je hebt alles zelf opgebouwd en werkt voor alles, ik volg je al sinds het begin en chapeau voor wat je verwezenlijkt! Kan alleen de video niet zien😉

Like
bottom of page