top of page
Search

Weimar Amtsgericht (D) laat opnieuw van zich horen - vonnis 08.04.2021

Blz 163 : vertaling


De snelle antigeentests die gebruikt worden voor massatests kunnen geen informatie geven over de infectie, aangezien zij alleen eiwitcomponenten detecteren zonder enig verband met een intact, reproduceerbaar virus.


Om een schatting van de besmettelijkheid van de geteste personen mogelijk te maken, zou het nodig zijn de respectieve positieve test (vergelijkbaar met RT-qPCR) afzonderlijk te vergelijken met virussen uit het testmonster (vergelijkbaar met RT-qPCR), wat niet mogelijk is onder de uiterst variabele en oncontroleerbare testomstandigheden. variabele en oncontroleerbare testomstandigheden.


De lage specificiteit van de tests leidt tot een hoog percentage vals-positieve resultaten, wat kan resulteren in onnodige uitbraak crisis(en), quarantaine en dies meer, omdat ze vals alarm blijken te zijn.


Voor het vonnis klik hier : https://www.epochtimes.de/.../Amtsgericht_Weimar_9_F_148... ____________

Frank VDB en Alexander hebben wellicht genetisch materiaal van wilde zalmen die altijd tegen de stroom inzwemmen want... wat lazen we vandaag in alle kranten ? Dat .... ze het gebruik van sneltesten in bedrijven aanbevelen !


Idem voor J&J vaccin : J&J stopt zelf met de uitrol van haar vaccin in de EU omwille van zeldzame maar wel zeer ernstige bijwerkingen ( bloedklonters/trombose ) in afwachting van verder onderzoek.

België heeft vandaag een eerste levering van 37.500 J&J vaccins ontvangen en wat zegt onze Frank, hierin bijgetreden door een lid van de Gezondheidsraad ? ( zie journaal VRT 19 u ):

( citaat) " ah, we gaan die vaccins toch zetten bij 65+ met onderliggende aandoeningen, dat kan geen kwaad "


Perplex ? Ik ook.138 views1 comment

댓글 1개


익명 회원
2021년 4월 16일

Vuile moordenaar die vdb als ik hem tegen kom ....hij kan er wa krijgen.....

좋아요
bottom of page