top of page
Search

Trombose


Toch ongelooflijk hoe er een draai aan alles gegeven wordt !


In maart./april 2020 waarschuwde Kamerlid en longspecialist De Backer ( niet te verwarren met Philip De Backer, de man van het MM-fiasco ) er al voor dat de zeer invasieve behandeling van artificiële coma + het plaatsen van de patiënt in een buikpositie met neerhangend hoofd voor de beademing volledig fout was omdat dit leidde tot een vernauwing van de bloedvaten en aanleiding kon geven tot bloedklonters. Hij heeft aangedrongen om meteen te stoppen met deze behandelingsmethode.

Zijn opmerkingen zijn onder de mat geveegd. De behandelingen zijn verder gezet. Het enige verschil is dat er aan patiënten ook bloedverdunners zijn toegediend en toen.... waren en plots veel minder overlijdens, maar wel nog behoorlijk veel langdurig zieken.

Een tijdje later heeft diezelfde De Backer samen met een aantal andere wereldspecialisten in een toonaangevend wetenschappelijk magazine een studie gepubliceerd waarin haarfijn in kaart werd gebracht hoe de vernauwing van de bloedaders plaats vond en wat hiervan de gevolgen waren. Ik heb deze studie in extenso gepost op FB en nogmaals de eerdere waarschuwing van De Backer in herinnering gebracht.

Geen enkele viroloog laat staan politicus heeft aandacht besteed aan deze stevig onderbouwde studie. MSM ook niet. Ze hebben er met geen woord over gerept.

Na de eerste golf heeft De Backer te kennen gegeven dat meer dan de helft van de doden had kunnen vermeden worden indien er een andere behandelingsmethode zou zijn toegepast. Hij is in dit standpunt bij getreden door honderden wetenschappers wereldwijd. Dat is volledig onder de radar gebleven. Geen woord.

Pro memorie, heeft de eerste golf in België geleid tot +- 10.000 overlijdens door en met corona. Hoofdzakelijke bejaarden ( de dubbel getelde overlijdens en de de overlijdens waarvan achteraf toegegeven is dat ze niet corona gerelateerd waren, niet in acht genomen ).


Wat koppen de media vandaag ? " Wie trombose wil vermijden moet zich net wel laten vaccineren ". " precieze cijfers zijn er niet, maar tussen de 10 tot zelfs 60 procent van gehospitaliseerde coronapatiënten maakt een trombose door "


Dat zijn veel leugens in 2 zinnen.

Van het Sars-Cov2 virus krijg je GEEN bloedklonters.

Pro memorie moet jullie goed voor ogen houden wat Sars-Cov2 precies is : " Severe Acute Respiratory syndrom ".

Met andere woorden : je ademt virale moleculen in, deze nestelen zich in de cellen van de longen, waar het zich vermenigvuldigt, de longblaasjes ontsteken en zwellen op waardoor de ernstige gevallen niet meer voldoende lucht in de longen, kortademig worden en zuurstoftekort oplopen en moeten beademend worden terwijl er medicatie toegediend wordt om de ontsteking op te lossen zodat de longinhoud weer voldoende groot is om zelfstandig te ademen. Dit is identiek als bij een zware longontsteking en een zware griep.

Mensen die slechts een milde versie van C19 oplopen voelen wel wat druk op de borst. Ze hebben koorts, hoofdpijn en hoesten ( zoals bij een griep ) maar kunnen vrij normaal blijven ademen en gewoon thuis uitzieken.


Wat is een trombose ? Een trombose is een bloedklonter in de bloedvaten ( mm groot ). Wanneer bloedklonters terecht komen in de hersenen of het hart ( bloed circuleert nl constant door het hele lichaam ) kan men een trombose krijgen die mogelijks kan leiden tot overlijden.


Bij wie ?

1) risico patiënten : Bloedklonters ontstaan in de bloedvaten vnl bij personen die lijden aan vernauwde bloedvaten of het dichtslibben van de aderen door teveel cholesterol en overgewicht ( iets waar veel mensen last van hebben ). Mensen die niet tot deze categoriëen behoren lopen geen risico.

2) maar ook gezonde mensen : Mensen die bvb een lange transatlantische vlucht maken waar ze 10-12 u lang in dezelfde positie moeten blijven zitten evenals mensen die een zittend beroep hebben en elke dag lang blijven zitten op hun stoel, kunnen in de benen bloedklonters ontwikkelen. Het is een voor het lichaam onnatuurlijke houding die een goede bloeddoorstroming belet. Het is daarom dat bij lange vluchten en zittende beroep altijd aangeraden wordt om even de benen en armen te strekken en polsen en enkels een paar keer rond te draaien zodat het bloed terug normaal kan stromen.

Bejaarden moeten vaak steunkousen dragen omdat ook zij weinig bewegen. Die compressiekousen zorgen ervoor dat het bloed naar boven wordt gestuwd zodat er in de benen geen bloedklonters kunnen ontstaan. Als ze bedlegerig zijn wordt het bed achteraan hoger geplaatst zodat hun benen hoger liggen dan hun lichaam om de bloeddoorstroming te bevorderen.

Wie in het ziekenhuis ligt moet de inspanning doen om regelmatig recht te staan en een paar rondjes te stappen. Meerdere dagen 24/24 in bed liggen kan bloedklonters veroorzaken en dit al zeker als er een verhoogd risico is ( overgewicht, te hoge cholesterol, vernauwing van de bloedvaten ).

Patiënten die in artificiële coma gebracht worden lopen een groot risico en dit al zeker nu ze in buikpositie gelegd worden met hoofd naar beneden. Bij zwaarlijvigen ontstaat er alzo een grote druk op de longen en het hart wat een extra belasting is.


Dat de virologen en de media de mensen vandaag trachten te doen geloven dat je van het virus bloedklonters/trombose kan krijgen is totaal ongehoord. Hiervan ligt GEEN ENKEL bewijs voor en druist ook volledig in tegen de logica. C19 is geen bloedziekte maar een longziekte ( ontsteking van de longblaasjes ).


Het Astra v@x veroorzaakt daarentegen wel een verstoring in de rode bloedcellen. EMA heeft toegegeven dat er een verband bestaat tussen het v@x en bloedklonters ( dixit Denemarken en tal van andere landen ... bij jonge gezonde mensen zonder enige medische voorgeschiedenis ). Trek daar maar uw conclusies uit.


Wie ziek wordt door of met C19 ( of de griep of een longontsteking of enige andere aandoening ) moet zichzelf ertoe verplichten om elke dag te blijven bewegen, minstens een paar keer recht te staan en armen en benen te strekken.

Gezonde mensen doen er goed aan om elke dag een wandeling te maken of een paar oefeningen te doen thuis. Laat het bloed stromen. Strek de benen. Eet zo weinig mogelijk gesatureerde vetten ( boter, vlees, eieren ... ) en houd uw LDL cholesterol in de gaten.

188 views0 comments

Comments


bottom of page