top of page
Search

Tesla en Einstein hadden gelijk

We zijn binnen getreden in een era waar we niet meer als makke schapen alles slikken wat ons voorgeschoteld wordt en alles wat we ooit geleerd hebben, alles wat ons verteld wordt, in vraag stellen.


Vragen stellen wordt door degenen die ons informatie en/of beslissingen voorschotelen vaak als vervelend ervaren. Ze zijn geïrriteerd of lachen het weg en maken ons belachelijk.

"Complotgekkies " zeggen ze dan, louter omdat we durven kritisch te zijn, vragen stellen en eigen denkpistes uitwerken.


Vragen stellen is echter ALTIJD slim. Vragen stellen getuigt van intelligentie, denkvermogen en persoonlijkheid. Niet zomaar alles accepteren. Nadenken over wat er gezegd wordt.


Het leuke aan dit era is dat vragen stellen, samen nadenken en samen zoeken naar het antwoord op de vraag, altijd het licht doet schijnen.


Waarom zijn we magnetische wezens die constant resoneren ? U ziet het in onderstaande video en.... het is van zo'n ongelooflijke eenvoud dat we het eigenlijk al lang hadden kunnen weten 😀


En dat is lang niet alles. Water heeft een geheugen. Water reageert op emoties. Water is ook magnetisch. Elektromagnetische stralen nemen heel veel verschillende vormen aan naar gelang van de frequentie. Dat is met water ook zo. De mens bestaat voor een groot percengtage uit water. Now think 🙂


455 views3 comments
bottom of page