top of page
Search

Terkamerenbos 01.05.2021 (2)

Zie onderstaande beelden. Zo was het voor de interventie van de gewelddadige robocops. Vreedzaam. De jongeren dansten, de anderen stonden in groepjes met elkaar te praten. Sommigen hadden spandoeken bij. Anderen waren gewoon daar om steun te betuigen en om het verloop waar te nemen.


Het enige dat al deze mensen " verkeerd " deden is dat zij met " teveel " verzameld waren in Terkamerenbos. Volgens de M.B.'s mogen manifestaties met slechts 50 personen ( wat zo goed is als niets ) en samenscholingen in groepjes van 10 personen.


De beweerde reden dat mensen niet mogen samen komen met meer dan 50 personen is zgn om het virus te bestrijden.

De werkelijke reden is echter dat als er regelmatig grote massa's samen komen en daar GEEN besmettingen en zieken uit voort komen, het bewijs geleverd is dat er buiten geen besmettingen plaats vinden (en dus ook geen zieken ).

Dit mag niet geweten zijn, dus samenkomsten worden verboden.


Het bewijs is echter al lang geleverd dat er buiten geen besmettingen plaats vinden : - in 2020 diverse massa manifestaties met ettelijke duizenden personen in Brussel, Leuven en Antwerpen, in het kader van BLM : geen explosie van besmettingen ( iedereen gezond gebleven ) - in februari/maart 2021 wekelijkse witte linten wandelingen : geen explosie van besmettingen ( iedereen gezond gebleven - 20 maart 2021 5000 wandelaars in Terkamerenbos : geen explosie van besmettingen ( iedereen gezond gebleven ) - 01 april 2021 duizenden personen samen in Terkamerenbos : geen explosie van besmettingen ( iedereen gezond gebleven ) - 2 april 2021 honderen jongeren samen in Terkamerenbos : geen explosie van besmettingen ( iedereen gezond gebleven) - tussen 01.01 en 01.05.2021 op diverse plaatsen ten lande allerlei bijeenkomsten door een veelheid van groeperingen : geen explosie van besmettingen ( iedereen gezond gebleven )

Dit zal met de bijeenkomst in Terkamerenbos van 01.05.2021 niet anders zijn : geen explosie van besmettingen.

We worden bedot.










342 views0 comments

Comments


bottom of page