top of page
Search

Schotland

Police Scotland are looking to purchase shelters for Disaster Victim Identification purposes, in the event of a Mass Fatality incident."


Openbare aanbesteding

Openingsdatum 19.05.2021

Sluiting : 27.05.2021 om 12u


Waarom willen ze opvangruimtes kopen voor de de identificatie van slachtoffers van een ramp in het geval van een massaal dodelijk incident ?


Verwachten ze een ramp of een catastrofe met massaal dodelijke afloop waardoor een investering in onroerend goed nu reeds noodzakelijk is kwestie van goed voorbereid te zijn voor de opvang van een grote hoeveelheid slachtoffers ?

Welk massaal dodelijk incident zou er zich kunnen voordoen ?

Een vulkaanuitbarsting ? Nope. Schotland heeft maar één vulkaan ( Castle Rock ) en die heeft 340 miljoen jaar geleden zijn laatste kaars uitgeblazen. De stad Edinburgh is erop gebouwd.

Een zware aardbeving door de botsing van continentale platen ? Nope. Er is vrijwel geen tectonische activiteit in het land.

Een Tsunami ? Nope. Schotland ligt te hoog boven de zeespiegel. Een ingeslagen meteoriet ? Dat zou kunnen maar Scotland staat vol met bergen. Wat blijft er dan nog over ? Een massale hoeveelheid slachtoffers door ..... ?

339 views0 comments

Comments


bottom of page