top of page
Search

Russische Roulette

"Sinds de start van de vaccinatiecampagne in België zijn er 17.524 bijwerkingen gemeld na het toedienen van een coronavaccin. Dat blijkt donderdag uit de wekelijkse stand van zaken van het Federaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten (FAGG).

Het gaat om cijfers voor de periode tot en met 8 juni toen 5.096.646 personen ten minste één dosis van een coronavaccin toegediend hadden gekregen.


Het FAGG beschouwt 3.777 meldingen als ernstig, vooral omwille van tijdelijke arbeidsongeschiktheid of de onmogelijkheid om het huis te verlaten. In 156 gevallen gaat het om overlijdens, waarvan bij drie overlijdens het oorzakelijk verband met een vaccin waarschijnlijk wordt geacht. "

-----------------------------------

Telkens wanneer de pers bericht over de bijwerkingen wordt de hele zaak gebanaliseerd. 3.777 ernstige bijwerkingen en 156 doden ?

Ja, maar er zijn wel al meer dan 5 miljoen vaccins gezet.

De bluts met de buil. " De voordelen wegen niet op tegen de nadelen " horen we dan.

Maar wat als u één van die 3.777 ernstige bent ? Of godbetert één van die 156? U bent perfect gezond, u stapt binnen in een vaccinatie centrum om een spuit te laten zetten met de idee dat u op die manier u vrijheid zal terug krijgen en 2-3 dagen later bent u er niet meer. Je moet als mens toch wel bijzonder veel lef hebben om zo iets te doen, terwijl je weet dat er mogelijke risico's zijn.


De Illusie van vrijheid versus een risico op overlijden of ernstige bijwerkingen door een experimenteel product dat eens het toegediend is door niets nog kan ongedaan gemaakt worden. Het is onomkeerbaar. Eender wie die meer dan een kikkererwt in zijn hoofd heeft zitten, weet meteen welke keuze hij/zij moet maken.

Maar toch ..... ??


Ontzettend veel mensen zijn bang om ziek te worden of te sterven door corona. Maar van een spuit die hen ziek kan maken of erger nog, abrupt een einde kan maken aan hun leven zijn ze niet bang.

Ze doen het gewoon, zonder nadenken. Met veel overtuiging.

Behoorlijk wat mensen hebben bijwerkingen na de eerste spuit. Sommigen belanden zelfs in het ziekenhuis, maar toch gaan ze nog voor de tweede spuit.

Ik heb aan menig gevaccineerde de vraag gesteld waarom ze het hebben gedaan. GEEN ENKELE heeft gerepliceerd dat ze zich hadden laten vaccineren om niet ziek te worden. Geen enkele.

" Och ja, dan ben ik er van af " " Och ja, dan ben ik in orde met alles " " Ik wil mijn vrijheid terug " "Ik wil terug naar het oude normaal " " Ik wil kunnen reizen " " het is gratis en een pcr om te reizen is betalend, dus ik kies voor het vaccin, dan kom ik er goedkoop van af "

Wat met de risico's ? " de meesten hebben er geen last van " " och ja, we zien wel " " ik ben er wel ziek van geweest maar och ja ... "


Hoe is het in godsnaam mogelijk dat mensen wel bang zijn van het virus maar met een zekere doodsverachting tegenover een vaccin staan waarvan ze niet eens weten wat het is ( en er ook geen informatie over opzoeken en vragen of informatie willen horen )?

Ik begrijp het niet, echt niet.


In hun plaats zou ik dan eerder kiezen voor het risico om ziek te worden van het virus en op die manier een natuurlijke immuniteit op te bouwen die mijn lichaam sterker maakt, in plaats van een onomkeerbaar risico te lopen op bijwerkingen of erger.

https://m.nieuwsblad.be/cnt/dmf20210610_94713613?utm_campaign=seeding&utm_content=article&utm_medium=social&utm_source=facebook&utm_term=nieuwsblad


1,109 views2 comments
bottom of page