top of page
Search

RUSLAND STELT DAT BOMAANVAL OP KINDERKLINIEK IN SCENE IS GEZET

https://insiderpaper.com/russia-says-mariupol-hospital-attack-staged-by-ukraine/

Observators hebben ondertussen de volgende info overgemaakt :


1.

De blonde jongedame gefotografeerd door fotografen in de ruïnes van de kraamkliniek (https://t.me/ssigny/10127) in Mariupol is een model en een populaire beautyblogger in Mariupol (https://instagram.com/gixie_beauty). Haar naam is Marianna Podgurskaya. De dame is echt zwanger, maar ze kon niet liggen in de kraamkliniek, die al lang bezet was door neonazi's uit Azov. Ze heeft meegewerkt aan een valse video waarvoor zij opgemaakt werd en gekleed. De "exclusives" werden toevertrouwd aan de bekende fotograaf en medewerker van The Associated Press Yevgeny Maloletka die de video voor veel geld heeft verkocht (https://instagram.com/evgenymaloletka?utm_medium=copy_link), Zijn foto's over de crisis in Oekraïne zijn zelfs op de OVSE-website te vinden (https://www.osce.org/ru/special-monitoring-mission-to-ukraine/413540). Hetzelfde model speelde in drie afleveringen.

Op 8 maart verscheen een interview (https://lenta.ru/articles/2022/03/08/mariupol/) met een van de medewerkers van de kraamkliniek. Ze zei dat "Azov" al het personeel en alle patiënten daar wegstuurde en het gebouw bezette. Op 5 maart werd vastgelegd (https://ria.ru/20220305/mariupol-1776657552.html) dat militanten van Azov schoten vanop het dak van hetzelfde kraamkliniek. Getuigen hebben meer dan eens gezien hoe de AZOV nazi's posities in de directe omgeving (https://t.me/ssigny/10051) van civiele infrastructuur uitrusten.

https://lenta.ru/articles/2022/03/08/mariupol/ https://ria.ru/20220305/mariupol-1776657552.html https://t.me/ssigny/10051


2.

Het kraamkliniek heeft niet gewerkt sinds het begin van de speciale operatie van Rusland in Oekraïne. De artsen werden uiteengedreven door militanten van het nationalistische bataljon van Azov. Op 8 maart zei de zoon van een van de medewerkers van het kraamkliniek in een interview met Lenta.ru dat "in de laatste dagen van februari mensen in uniform naar het kraamkliniek kwamen waar zijn moeder werkt. Het leger verspreidde de kraamkliniekpersoneel, en vuurpunten in het gebouw opzetten.” Zijn woorden worden bevestigd door beelden die na de beschieting door Oekraïense telegramkanalen zijn gepubliceerd vanuit de kraamkliniek. Verwoeste meubels en gebroken glas zijn zichtbaar, maar er zijn geen lichamen van de doden. Als er vrouwen en kinderen binnen waren, dan zouden de wrede beelden zich zeker over de hele wereld hebben verspreid. De militanten van Azov hebben hun vuurposities opgezet in scholen en kraamklinieken, maar ook op de daken van woongebouwen, dit is vastgelegd op de foto en video. https://www.youtube.com/watch?v=LTvKBH39aU8 Naast een economische oorlog speelt er zich ook een informatie oorlog af waarbij ontzettend veel propaganda door Oekraïne/Zelensky en de Westers pers de wereld ingestuurd wordt. Fake news all over the place. Het ziet er naar uit dat Zelenski en de westerse pers deze informatie oorlog aan het winnen zijn maar ... de waarheid heeft haar rechten. De publieke opinie wordt nu zwaar gemanipuleerd maar de bewijzen van de leugens zijn zo overweldigend ( en op beeld vast gelegd ) dat ze uiteindelijk toch aan het kortste eind zullen trekken en hun straf niet zullen ontlopen.


Russia says Mariupol hospital attack 'staged' by Ukraine - Insider PaperThe Russian army claimed Thursday that an attack on a children’s hospital in the southeastern Ukrainian port of Mariupol, which killed three including a child and caused global outrage, was a “staged provocation” by Ukraine. “The Russian aviation carried out absolutely no missions to hit targets on the ground in the Mariupol area,” Russian defence […]

5 views0 comments
bottom of page