top of page
Search

Pure provocatie

Marc Van Ranst,


STOP met de systematische provocatie van mensen. STOP met het dagelijks uitsturen van honderden tweets waar u voortdurend mensen schoffeert en zeer brutaal, denigrerend en beledigend toespreekt. STOP met het aanhoudend creëren van een hetze rond uw persoon. STOP met haat zaaien en het voortdurend tegen mekaar op zetten van mensen. U stookt de bevolking op.


Dat u, uit nieuwsgierigheid, op Telegram een kijkje gaat nemen wat aanhangers van Jürgen Konings vertellen is één zaak.

Dat u hen aanvalt, denigreert en met minachtig toespreekt is totaal ongepast. Laat die mensen gerust.

U bent in een professionele hoedanigheid van viroloog/bioloog aangesteld als adviseur in het corona gebeuren.

Beperk u tot dat mandaat en onthoudt u van commentaren op publieke fora in aangelegenheden die buiten dat mandaat vallen.

Uw gedrag is uw functie van adviseur onwaardig.


Besef goed dat het uw eigen schuld is dat u nu verplicht in afzondering dient te blijven en u de zaken met al die provocerende tweets alleen maar erger maakt.

Als u zich zou beperkt hebben tot datgene waartoe de overheid uw bijstand gevraagd heeft ( het verlenen van advies inzake de ontwikkeling en verspreiding van het virus ) zou dit alles niet gebeurd zijn.


Voor het geval dat u het nog altijd niet zou begrepen hebben, zal ik het nog eens een herhalen in de volkstaal : " houd godverdomme uw smikkel ".


325 views3 comments

3 comentarios


Miembro desconocido
03 jun 2021

👍👏

Me gusta

Miembro desconocido
28 may 2021

Marc zou zeker zijn mond meer moeten houden, maar die vloek die was er wel te veel aan. Jezus is mijn Redder en daarom vind ik dat niet leuk Carine.

Me gusta

Marc Van Ranst heeft een hoog entertainmentgehalte. Hij schopt alsmaar wilder om zich heen. Vermakelijk dat hij hiermee aangeeft dat hij hoe langer hoe minder de touwtjes in handen heeft vanuit zijn knus gevangenisje.

Me gusta
bottom of page