top of page
Search

PROF. J.F. GALA :" Toestand is minder erg dan men laat Uitschijnen"

Bron: HLN


PROF. J.F. GALA :" Toestand is minder erg dan men laat uitschijnen"

“Strengere maatregelen zijn nergens voor nodig”, zei Jean-Luc Gala amper twee weken geleden. Het diensthoofd van het Saint-Lucziekenhuis in Brussel en de hoogleraar infectieziekten aan de UCL noemde Marc Van Ranst, Steven Van Gucht en andere Erika Vlieghes onheilsprofeten en paniekzaaiers. Vandaag lijkt de realiteit in zijn gezicht ontploft, maar de prof ziet dat anders. “We reageren overdreven. De toestand is minder erg dan men doet uitschijnen. De horeca sluiten is bullshit.”


"We kunnen het virus ook onder controle houden zonder de maatregelen die nu genomen zijn." "We zijn onze economie aan het kapot maken,we organiseren faillissementen en we drijven mensen richting depressie en zelfmoord ".

" Dat onze ziekenhuizen nu zo onder druk staan heeft in de eerste plaats te maken met het feit dat we ondergefinancierd zijn. Onze afdelingen liggen niet vol met corona gevallen hé".


Inderdaad Jean-Luc Gala.

Dat is wat tal van verpleegkundingen in vele ziekenhuizen mij ook dagelijks melden. Zij vragen zich af waar al die corona patiënten dan wel liggen. Alleszins NIET in de ziekenhuizen waar zij tewerk gesteld zijn en dat zijn er toch wel wat (waaronder de 4 grootste in Vlaanderen).


En de paniekzaaierij ... ja, dat kan ik alleen maar beamen (naast de vele leugens, de foute cijfers enz...)


TER INFO : Prof. Gala is degene die een paar weken geleden aan de kaak gesteld heeft dat 2/3 van de zgn corona patiënten in ziekenhuis in feite behandeld worden voor andere aandoeningen en geregistreerd zijn als positief omdat zij bij de verplichte PCR test positief hebben getest.

94 views0 comments

Comments


bottom of page