top of page
Search

PNews schiet uit haar slof

“Alexander De Croo is de bitch van Claus Schwab”


Claus Schwab is de man die de coronacrisis wil aanwenden om ‘De Grote Reset’ uit te voeren. En Alexander De Croo, die steekt zijn bewondering voor Schwab niet onder stoelen of banken.


De Duitse econoom kwam in juli vorig jaar met zijn boek op de proppen: ‘Covid-19 – The Great Reset’. In dat boek wordt uiteengezet dat de coronapandemie een uitgelezen kans is, om de wereld als het ware te ‘resetten’. Het systeem zoals we dat nu kennen, moet volledig verdwijnen en er moet een nieuwe wereldeconomie in de plaats komen. Ook moet wereldwijd een nieuwe politieke orde ingericht worden. Wetenschap en technologie moeten zich richten op duurzame ideeën. Welvaart en inkomens moeten wereldwijd verdeeld worden, zodat iedereen in de wereld gelijk is. De slogan die daar bij hoort: ‘Mensen zullen niks bezitten, en toch gelukkig zijn’.


Da’s een leuke theorie natuurlijk. Maar er zijn landen die dat al wilden omzetten in de praktijk, maar waar het voor het gros van de inwoners toch iets minder leuk was. Daar waar iedereen gelijk was, waren sommigen immers gelijker dan het overgrote deel van de bevolking. Enfin, communisme dus. https://pnws.be/alexander-de-croo-is-de-bitch-van-claus.../


DAVOS ( zie link )

https://t.co/hYHK2QfTPW287 views0 comments
bottom of page