top of page
Search

Opiniestuk: ik heb vandaag meer dan 100 mensen gekust en geknuffeldWe moeten al een jaar 1,5 meter afstand houden. We mogen mekaar al een jaar niet meer kussen en knuffelen. We moeten al een jaar vaak onze handen wassen en ontsmetten. Onze sociale contacten zijn verplicht beperkt tot maximum 1 knuffelcontact dat gedurende 6 weken dezelfde persoon moet zijn.

Buiten mochten we tot voor kort slechts " samen scholen " met maximum 4 personen. Sinds een week met maximum 10 personen. We worden verplicht om binnen en buiten een chirurgisch of stoffen mondmasker te dragen omdat het zou bijdragen tot de bestrijding van het virus. We worden sociaal bewust volledig van mekaar geïsoleerd. Er wordt ons angst ingeboezemd. Géén fysiek contact want .... je kan besmet geraken en... ernstig ziek worden... en sterven.


Het is de eerste keer in de geschiedenis van de mens dat zovelen bereid zijn om gedurende langere tijd al hun vrijheden op te offeren omdat ze bang zijn om ziek te worden of te sterven. Vrijheden waar onze voorouders zo hard voor gevochten hebben en hun leven gelaten hebben zodat onze toekomst gevrijwaard zou zijn.


Angst is een monster. Het werkt verlammend. De angst is al zo diep ingebakken dat zelfs als de maatregelen morgen volledig afgeschaft worden, de effecten nog jaren voelbaar en meetbaar zullen blijven. Veel mensen zullen mondmaskers blijven dragen, afstand blijven houden en fysiek contact blijven vermijden omdat ze bang zijn om " besmet " te geraken.

Vele ouders hebben hun kinderen al een jaar lang niet meer geknuffeld of gekust. " Blijf uit mijn buurt ! "


Dit is geen leven. Dit is een hel. Een hel waarin ik weiger te leven. De mens is niet gemaakt om in een glazen bokaal te leven en te verworden tot een kasplantje.

Vandaag hebben ongeveer 5.000 mensen zich verenigd in het schitterende Terkamerenbos te Brussel. We hebben ruim 2 uur vreedzaam door de straten van het bos gewandeld. Zij aan zij. Allemaal zonder mondmasker. Vrij ademen. We hebben gelachen, gedanst, uit volle borst gezongen. Het was fantastisch !

De politie was in beperkte getale aanwezig ( te voet en te paard ) en liet ons tijdens de wandeling oogluikend begaan. Dank u wel daarvoor !


Benieuwd hoeveel van die 5000 mensen " besmet " zijn geraakt en ziek zullen worden ? Ik ook. Mijn voorspelling : geen enkele.


Ik ben zelf ook de uitdaging met het lot aangegaan. Het moet maar eens gedaan zijn met al dat gedoe.

Maar hoe bewijs je de zin of onzin van vrijheidsbeperkende maatregelen als er een totaal verbod geldt tot enig fysiek contact? Je kan niet controleren of wat " ze " beweren juist is, want het mag niet. Goeie strategie. Je ontneemt figuurlijk alle wapens om het bewijs van het tegendeel te leveren om je eigen gelijk te bewijzen.


Er bestaat maar één manier om te bewijzen dat alle vrijheidsbeperkende maatregelen niet tot doel hebben om het virus te bestrijden maar enkel om ons te conditioneren en van mekaar te isoleren en dat is .... door de regels te overtreden en mij bewust bloot te stellen aan " het gevaar ". Shoot me for that.


Dus ... ik heb vandaag ruim 100 mensen gekust en stevig geknuffeld. Goh, wat deed dit deugd ! Voor hen en voor mij.

Wat het onverantwoord ? Neen. Ik ben nl. niet bang om ziek te worden. En zij ook niet. Menselijke warmte is een prioriteit geworden dat alles overstijgt.


Als de 5.000 wandelaars en/of de 100 mensen die ik gekust en geknuffeld heb niet ziek worden ( mezelf incluis ) is het bewijs geleverd dat het virus zich buiten niet verspreid via aerosolen of direct contact en kunnen we eindelijk stoppen met die onzin.


Ik plaats mezelf nu spontaan in isolatie. Binnen 7 dagen zal ik me laten testen via een accurate sneltest en zullen we weten hoe het zit.

Als er niets gebeurt zal ik nog een stap verder gaan en streven naar gecontroleerde besmetting. Close contact met een bevestigde positief geteste. Als dit ook niets met me doet zal ik na 7 dagen isolatie actief zoeken naar direct contact met een ernstig zieke. Langer dan 15 minuten op een afstand van minder dan 1,5 meter en zonder mondmasker. Als er dan nog niets gebeurt zal er misschien, eindelijk, iemand willen luisteren en, eindelijk, inzien dat de maatregelen nergens toe dienen bij gezonde mensen en, eindelijk, de aandacht toegespitst worden op de zwakkeren die de enige risico groepen zijn.


Focused protection.

30 days of repeated challenge is all it takes to prove them wrong.

En word ik ergens onderweg toch ziek ? Dan zal ik uitzieken zoals ik dat zou doen bij een gewone seizoensgriep ( die ik ook nooit heb gehad ). Ik ben niet bang.


By the way : er hebben de afgelopen 12 maanden al veel manifestaties plaats gevonden, met soms meer dan duizenden mensen. Heeft dit het aantal " besmettingen " de hoogte in gejaagd ? Neen.

Het openbaar vervoer ( tram, bus, trein, metro... ) zit elke dag afgeladen vol. Dit zijn binnenruimtes. Heeft dit het aantal " besmettingen " de hoogte in gejaagd ? Neen. In winkelstraten kan je regelmatig over de koppen lopen. Op piekuren in supermarkten ook. In treinstations ook. Op de dijken aan de kust idem. Heeft dit het aantal " besmettingen " de hoogte in gejaagd ? Neen.

Goh ja, het aantal positieve testen stijgt periodiek maar dat betekent op zichzelf niets. Het wordt maar eens tijd dat de nadruk wordt gelegd op het vaststaand gegeven dat tussen de 93 en 95% van de getesten NEGATIEF testen. Dus stop dus aub met zoveel spel te maken rond 5 à 7 % " besmettingen "via een twijfelachtige PCR test die 45 x geamplificeerd wordt en waarvan al lang geweten is het dat het aanleiding geeft tot veel valse positieven.

Zelfs Erika Vlieghe heeft in een niet zo ver verleden in de pers verklaard : " de PCR test is overgevoelig en meet tot 83 dagen later dood virus waardoor mensen positief testen terwijl ze niet besmet noch besmettelijk zijn".


Men weze eraan herinnerd dat een virus geen levend organisme is en een gastheer nodig heeft om actief te kunnen worden wat meteen ook veronderstelt dat het KAN binnen dringen in menselijke cellen. Alle mensen zonder medische voorgeschiedenis hebben een sterk immuun systeem dat meer dan voldoende T- en B cellen aanmaakt om het virus netjes op te kuisen.


11.507.000 mensen zijn niet ziek door of met C19. Het is totaal onredelijk en onrechtvaardigbaar dat 11.507.000 mensen al 4,5 maand in een wurggreep gehouden blijven voor amper 2.000 zieken waarvan de meesten slechts kort in het ziekenhuis verblijven. Zelfs voor 7.000 zieken valt het op geen enkele manier te rechtvaardigen.


Ik heb al meermaals van criticasters mogen lezen dat ik maar eens even moet meedraaien in een ziekenhuis zonder enige bescherming. Ik ben telkens in gegaan op de uitnodiging. Ik wil dit graag doen, maar dan hoor ik ze niet meer. Voor wie dit leest : I am ready, anytime. Gratis. Vrijwilligerswerk. Ik wacht er op.

400 views0 comments

Comments


bottom of page