top of page
Search

Open brief aan Steven Van Gucht & Co

Beste Steven,


Wat een fantastisch nieuws brengt u toch de laatste tijd !

De cijfers blijven aanhoudend zakken. Alweer 18% minder ziekenhuis opnames en zelfs 20% minder positieve testen ! Ma gauw zeg !


Maar... nu moet u ons toch eens even iets uitleggen.


01.04.2021 : duizenden mensen buiten in Terkamerenbos zonder mondmasker en zonder afstand te houden

02.04.2021 : ettelijke honderden mensen buiten in Terkamerenbos zonder mondmasker en zonder afstand te houden

01.05.2021 : duizenden mensen in Middelkerke; je kon er over de koppen lopen; 99,99% zonder mondmasker en zonder afstand te houden

01.05.2021 : duizenden mensen in Terkamerenbos zonder mondmasker en zonder afstand te houden en nog een paar duizend in Brussel centrum, idem dito

01.05.2021 : een rave in Luik met ettelijke duizenden mensen zonder mondmasker en zonder afstand te houden

01.05.2021 : op tal van andere plaatsen in België nog duizenden mensen zonder mondmasker en zonder afstand te houden

15.05.2021 : +- 2.000 mensen in Terkamerenbos, in de kletsende regen, zonder mondmasker en zonder afstand te houden; kleddernat tot de kleinste vezel

01.01 - 15.05.2021 : dagelijks honderden duizenden mensen in binnenruimtes van het openbaar vervoer, op mekaar gepakt, nul afstand

01.01 - 15.05.2021 : dagelijks en in het weekend nog veel meer koppen lopen in alle drukke winkelstraten.

01.01 - 15.05.2021 tal van andere bijeenkomsten op diverse andere plaatsen in het land.

We spreken hier in totaal over een zeer grote hoeveelheid mensen.


Me dunkt dat er toch wel iets serieus schort aan de angstwekkende boodschappen die u maanden lang op dagelijkse basis uitgedragen hebt want ... alle hiervoor geciteerde mensen zijn NIET ziek geworden en zelfs niet " besmet " geraakt ( zelfs geen ordinaire verkoudheid ). Dat zien we nu ook aan de cijfers want de ziekenhuisopnames blijven aanhoudend dalen en de " besmettingen " idem dito.


Hoe verklaart u dit ?

Ooh, is het dankzij de vaccinatie ?

Dat is dan weer een leugen Steven want.. de hiervoor geciteerde honderden duizenden mensen zijn nog niet gevaccineerd.


Op vandaag 18.05.2021, is overigens slechts 12,17% van de bevolking + 18 jaar dubbel gevaccineerd en 34,59% van de bevolking +18 jaar 1 x en dat zijn hoofdzakelijk de 65+ tot 85+ waarvan een aardig deel in WZC verblijft en weinig contact heeft met de buitenwereld. Dit gaat dus echt niet het verschil maken.


Trouwens, wie 1 x ingeënt is, is niet beschermd. Dat zijn uw eigen woorden, remember ?

Wie 2 x ingeënt is, is in het beste geval slechts voor 76% tot 90-95% beschermd. Of toch weer niet want Pierre Van Damme heeft eergisteren in de pers verkondigd dat het vaccin niet beschermt tegen nieuwe varianten en er een derde vaccinatie nodig is en navolgend jaarlijkse vaccinatie.

Sinds een tijdje zijn alle besmettingen in de land hoofdzakelijk te wijten aan nieuwe varianten. Ik neem aan dat ook u al lang weet dat het virus ondertussen al duizenden keren is gemuteerd, toch?

Dus... de sterke daling van de cijfers in België en omringende landen is zeker NIET te danken aan de vaccins.


De WHO weet dit ook. Het is precies daarom dat Tedros in zijn livestream van 14.05.2021 aan de rijke landen gevraagd heeft om hun voorraden vaccins af te staan aan Covax, zodat zij ze kan verdelen onder de arme landen ( dan zijn wij er van af ).


Komen we terug op mijn vraag. Hoe komt het dat de honderden duizenden mensen die de afgelopen maanden zonder mondmasker en zonder afstand te houden samen gekomen zijn, NIET ziek zijn geworden en NIET besmet zijn geraakt?


Zal ik u vertellen wat u diep van binnen al lang weet ?

OMDAT zij een sterke natuurlijk immuniteit hebben en niet vatbaar zijn voor de ziekte en/of omdat ze de ziekte al hebben gehad zonder het te weten ( volledig asyptomatisch ) en voor minstens een jaar immuun zijn. Anders gezegd : omdat er al lang groepsimmuniteit bestaat en de maatregelen dus volkomen overbodig zijn.


Volledigheidshalve : er zijn op vandaag al 20% meer testen uitgevoerd dat het aantal

inwoners in dit land. Ruim 13 miljoen.

Op 14,5 maanden tijd is amper 7,79% van de geteste personen positief getest en daarvan is slechts een kleine minderheid effectief ziek geweest. Omgezet naar de totale bevolking spreken we over in totaal 1,1% van de bevolking die ziek is geweest (waarvan nog een hele kleine minderheid NU ziek is), waarvan 0,75% in 2020 en 0,35% in 2021. Voor de details en de bron verwijs ik u gaarne naar mijn eerdere post.


Ik neem aan dat u de wetenschappelijke definitie van een pandemie/epidemie kent ?

Minstens 10% van de bevolking moet ziek worden van een nieuwe infectieziekte en er moet een hoge mortaliteitsgraad zijn.

Daar zitten we héél ver van niettegenstaande een tijdsverloop van 14,5 maanden. De mortaliteitsgraad bedraagt amper 0,15% en situeert zich voornamelijk in de categorie van de bejaarden en de zwakkeren die reeds voorafbestaande levensbedreigende aandoeningen hadden of hebben.


In 2018 zijn in België meer dan 500.000 mensen (ofwel 4,4% van de toenmalige bevolking ) ziek geweest van de griep. Dat heeft in alle kranten gestaan. Er is dat jaar geen epidemie uitgeroepen noch enige maatregel getroffen. Waarom niet ? Omdat het influenza virus ook toen niet beantwoordde aan de voorwaarden van een pandemie/epidemie.


Kunnen we dan nu eindelijk stoppen met heel dit circus en alle regels afschaffen inclusief de mondmaskers binnen en buiten nu het gemeenzaam geweten is dat virale moleculen 1000X kleiner zijn dat de gaten van de stof van een mondmasker en dus GEEN ENKEL nut hebben?


Oh ja, nog iets. Waaruit blijkt dat er nog veel virus circuleert in onze maatschappij ? Beseft u dat deze uitspraak slaat als een tang op een varken ? Als de cijfers van het aantal positieve testen aanhoudend blijft dalen is dat een teken dat .... ? Juist, dat er minder virus is en het alleszins veel minder schadelijk is.

https://www.standaard.be/cnt/dmf20210518_93166611?utm_source=facebook&utm_me


1,503 views1 comment
bottom of page