top of page
Search

ONVRUCHTBAARHEID

Dat farmareuzen in het verleden meermaals baby's, meisjes en jonge vrouwen in derdewereldlanden gebruikt hebben als proefkonijn weten we al langer dan vandaag. India heeft Astrazeneca gedagvaard in betaling van een schadevergoeding van ettelijke miljarden USD omdat ze haar HPV vaccin had getest bij 400.000 meisjes +12 jaar en meer dan de helft van hen daaropvolgend onvruchtbaar bleek te zijn geworden en nog heel wat anderen verlamd waren en/of andere aandoeningen hadden opgelopen. De PM van India verklaarde tijdens de ( opgenomen ) hoorzitting : " they used us as guinea pigs " en dat was ook zo.


Astrazeneca heeft heel wat processen lopen. Andere farma bedrijven overigens ook. Pfizer idem dito maar niet voor " vaccins " ( want ze heeft nooit eerder een " vaccin " gemaakt ", vandaar haar samenwerking met BioNtech, een bedrijf dat niets betekende op de wereldmarkt en plots in de schijnwerpers is komen te staan ) maar voor de rommel die ze in haar pillen draaide en die evenzo sterke bijwerkingen en de dood veroorzaakt hebben.

We hebben ten andere ook foto's zien circuleren van ene Bill Gates die - hoewel hij geen arts of verpleegkundige is - in Afrika een jong meisje een spuit in de arm duwde. No problem. Dat kan allemaal.


Dat farmareuzen tegenwoordig altijd vrijstelling van aansprakelijkheid vragen ( en bekomen ) als ze een nieuw " vaccin " op de markt brengen, is pretty much obvious. Ze hebben in het verleden al zovele miljarden schadevergoedingen moeten ophoesten dat ze het spel nu slimmer spelen en alle mogelijke maatregelen treffen om hun miljarden winsten veilig te stellen. Als hun rommel bijwerkingen veroorzaakt of leidt tot de dood, kunnen ze niet in rechte aangesproken worden. Dat heeft Ursula Trees ( EU ) netjes geregeld en ons aller Maggie Blok oogluikend toegestaan.

Dat de WHO smerige handen heeft wisten we ook al langer dan vandaag. Deze satelliet van de VN is er helemaal niet om ons gezond te houden of gezond te maken. Zij bestaat enkel om haar broodheren te dienen : de elite. Zij die vinden dat we met teveel zijn, de wereldbevolking willen herleiden tot 500 miljoen en die ... de WHO als vehikel gebruiken om hun vuile plannen er door te duwen. Wie zijn de belangrijkste sponsors van de WHO ? De Bill & Melinda Gates Foundation, Gavi, Soros, dezelfde farmareuzen die ook strategisch partner zijn van het WEF ( zie eerdere posts ). Wiens brood men eet, wiens woord men spreekt. Wie de regels van de sponsoring een beetje kent weet dat sponsors in ruil voor hun genereuze giften " iets " terug krijgen dat op voorhand onderhandeld en contractueel vastgelegd wordt. Bijvoorbeeld : " als u een pandemie verzint en de wereld overtuigt dat ze ons vaccin moeten laten inspuiten, krijgt u van ons 100 miljard dollar " Zo iets. Als muren zouden kunnen spreken zouden we heel wat vernemen dat het daglicht niet kan verdragen, maar de " onderhandelingen " geschieden in het grootste geheim, achter gesloten deuren. Enkel een paar sujetten zijn op de hoogte. Pro memorie : de WHO is een privé organisatie die aan geen enkele nationale of internationale regelgeving onderworpen is. Zij bepaalt haar eigen regels.

De lidstaten van de VN betalen aan de WHO ook een jaarlijkse bijdrage met ons belastingsgeld of artificiële centen die digitaal gecreërd zijn maar niet bestaan. Regeringen die - als we Klaus Zwabber mogen geloven - doordrongen zijn van WEF pionnen. Dit is alleszins al het geval in België, Nederland en Canada wier eerste minister een " Young Global Leader " is van het WEF, en, " agenda facilitator " van het WEF. Zij maken deel uit van de " elite ". Ze voelen zich verheven boven het volk. Wij zijn het plebs, de " useless eaters ", ' hackable animals ". Enfin soit, alles behalve waardevolle mensen.

De elite is van oordeel dat we met teveel zijn op deze planeet. Dit is reeds in de jaren 70 van de vorige eeuw ter schrift gesteld. Ze verbergen het niet. Ze zeggen het openlijk. Voormalig Frans President Sarkozy heeft er in 2019 zelfs een boek aan gewijd onder de titel " SURPOPULATION " ( overbevolking ). Tijdens zijn boekbespreking zei hij : " Toen ik geboren ben waren er 2,5 miljard mensen op aarde, nu zijn we met 7,5 miljard; dit betekent dat binnen een tijdsbestek van minder dan één mensenleven, de wereldbevolking verdriedubbeld is. Dit is probleem van ongeziene proporties, we moeten hiervoor een oplossing vinden " ( dat was in 2019, nu zijn we met bijna 8 miljard )

Hoe los je een probleem van overbevolking op ? Je kan dit doen op 2 manieren : ofwel op lange termijn door aan geboortebeperking te doen, ofwel op korte termijn door massa vaccinatie met " iets " waarvan volkeren ziek worden en voor hun tijd sterven of ... een combinatie van beide formules.

Hoe lang ze daar al mee bezig zijn ? Al heel lang. Bekijk de schokkende video in de link. Kenia. 1972-1992. Dit is geen éénmalige gebeurtenis. Er is de afgelopen 50 jaar al heel vaak aan " geboortebeperking '" gedaan. Het gebeurt vandaag nog steeds op grote schaal. Ik leg hierbij graag het verband met de enorme aantallen miskramen en overlijdens van neonatalen die we sinds de Covid vaccinaties overal ter wereld zien en die volgens observatoren met 1100% gestegen zijn.... Ook in ons land zijn er abnormaal veel miskramen tijdens de eerste drie maanden van de zwangerschappen, doodgeboortes en sterftes van neonatalen.


2 views0 comments

Comments


bottom of page