top of page
Search

Onnodige risico's

In Nederland is er buiten nooit een mondmaskerplicht geweest. In Zweden ook niet ( daar was en is er helemaal niets ). In tal van andere landen en staten die niet mee doen met dit circus ook niet.

Er is uit andere landen een overvloed aan bewijzen voorhanden dat mensen buiten, zonder mondmasker, niet besmet laat staan ziek worden, zelfs niet als ze dicht op mekaar gepakt staan.


In België trouwens ook :

  • er zijn in 2020 en 2021 al aardig wat massa bijeenkomsten van ettelijke duizenden mensen geweest zonder dat dit enig effect heeft gehad op het aantal besmettingen en zieken ( oa BLM manifestaties in Brussel, Leuven en Antwerpen, Terkamerenbos 20.03, 01.04, 02.04, 01.05.2021 maar ook tal van andere )

  • in alle winkelstraten van het land kan je periodiek over de koppen lopen, zonder dat dit aanleiding geeft tot een explosie aan besmettingen en zieken

  • in het openbaar vervoer staan de mensen al 16 maanden lang op mekaar gepakt in een BINNEN ruimte zonder dat dit enig effect heeft gehad op het aantal besmettingen en zieken

Als het virus werkelijk zo gevaarlijk zou zijn zou in dit land 99% van de bevolking besmet, besmettelijk en ziek worden. We zitten overall, op 16 maanden tijd aan amper 8,9% positieve testen wat op zich niets betekent ( 11.508.000 : 1.000.000 positieve testen ), waarvan slechts een kleine minderheid ziek is geworden, de meesten dan nog slechts de milde versie.


Er ligt GEEN ENKEL bewijs voor dat er buiten - zonder mondmasker en zonder afstand te houden - besmettingen plaats vinden.

Geen enkel. Het is slechts een bewering van " experten " die op NIETS gesteund is.

Welke onnodige risico's worden er dan genomen Marc ?

Er kan slechts sprake zijn van een risico als er een reëel gevaar bestaat. Maar... dat is er niet. De praktijk wijst dit elke dag uit.

Het is hete lucht, louter om de bevolking in de tang te kunnen blijven houden. Over onnodig gesproken .... DIT is volkomen onnodig, nutteloos en absurd.


https://www.hln.be/middelkerke/marc-van-ranst-reageert-op-beelden-van-dansende-mensen-in-middelkerke-hier-heb-ik-geen-begrip-voor-ik-heb-er-jean-marie-voor-gewaarschuwd~a94b08c0/


235 views0 comments
bottom of page