top of page
Search

"Nog meer bloemen in de knop geknakt"

Het is toch wel zeer merkwaardig dat Nederland, Frankrijk en Duitsland hetzelfde plan uitrollen en hiervoor exact hetzelfde draaiboek hanteren in vrijwel exact dezelfde bewoordingen.


Hieronder de blogpost van een Nederlandse arts Dr. Erwin J.O. Kompanje.


"Het aantal opnames in Nederlandse ziekenhuizen van patiënten met COVID-19 en het aantal sterfgevallen aan deze ziekte zou de laatste week ‘schrikbarend zijn toegenomen’

"Het is goed om in perspectief te realiseren dat er per week ongeveer 2800 Nederlanders aan andere aandoeningen overlijden.


In totaal werden op 13 oktober 2020 1144 patiënten met COVID-19 in een ziekenhuis op een verpleegafdeling verpleegd en 192 patiënten op de intensive care behandeld (meldingen GGDen). Daarnaast zijn er vele Nederlanders die, net als met influenza, met COVID-19 thuis uitzieken. Maar volgens de kristallen-bol-kijkende experts moet het ergste nog komen.

Ik blijf het herhalen: dat oude (75+) en zeer oude (90+) mensen overlijden is toch echt een normale natuurlijke gebeurtenis, ongeacht de reden van overlijden.


En de media: wanneer die blijft roeptoeteren dat er een ‘schrikbarende toename‘ is van het overlijden aan COVID-19 (zonder daarbij te vermelden dat het om oude en zeer oude mensen gaat) wordt het toch wel erg verbijsterend, verontrustend en verwonderlijk. Zijn we nu werkelijk zover van de natuur af komen te staan dat op hoge leeftijd doodgaan aan een natuurlijk virus een vermijdbare schande is? "

283 views1 comment

1 Comment


Unknown member
Oct 16, 2020

Wat drijft bepaalde landen toch om heel dit verhaal in een uitvergrote context te bekijken dan ze in werkelijkheid is. Er moet hier toch een geheime agenda achterzitten die bepaalde bedrijven, wereldleiders en machten bevoordeeld en het verantwoord om duizenden zoniet miljoenen mensen in een mentale en economische afgrond te duwen.

Like
bottom of page