top of page
Search

Nieuwe absurde maatregel in een reeks van vele

Net als ik dacht dat ik ondertussen alles wel al gezien had, valt er weer iets nieuws in mijn schoot waarvan mijn broek spreekwoordelijk afzakt.


Nieuwe absurde maatregel in een reeks van vele: Reizigers die terug keren uit een oranje zone moeten zelf aangeven welke activiteiten ze in de oranje zone verricht hebben en op basis daarvan zal beslist worden of ze oranje-groen zijn dan wel oranje-rood met de obligate quarantaine van 14 dagen tot gevolg zelfs als men negatief test (met mogelijke inkorting tot 9 dagen indien de tweede PCR test ook negatief uit valt).


WIE verzint zo een poppenkast ? En denken " ze" nu echt dat er ook maar iemand zal zijn die op dat formulier zal vermelden dat hij/zij rode activiteiten heeft gedaan zoals "feestjes, markten afschuimen, drukke stranden bezoeken.... ? "

Ik kan alvast vertellen dat indien ik zo'n formulier in mijn handen zou gedrukt krijgen ik op vakantie he-le-maal niets gedaan zal hebben, uitsluitend " in mijn kot " gezeten en desolate wandelingen gemaakt in mijn uppie

Tjonge, tjonge, hoe verzinnen ze het....

0 views0 comments
bottom of page