top of page
Search

NBC News: Back to Wuhan one year after the world's first lockdown

(maart 2021 )

04:35 min : Waarom werden de data niet gedeeld? Dr. Wu Zunyou - directeur van het Chinese CDC ( tegenhanger van het Nederlandse RIVM en het Belgische Sciensano ) " Ze hebben het virus niet geïsoleerd", "dat is het probleem "

Wat met levende dieren stalen ? Dr. Wu Zunyou : " dat zal u niets vertellen als ze enkel positief getest hebben "

06:26 min : CDC USA 29.12.2020 " het virus werd geïsoleerd in het laboratorium en is beschikbaar voor wetenschappelijk onderzoek " ( dat was dus een leugen )

07:01 min : CDC USA rapport : " Since no quantified virus isolates of the Sars-nCov were available for CDC use at the time that the (PCR) test was developed and this study conducted, assays designed for the detection of 2019 nCov RNA were tested with characterized stocks of in vitro transcribed full length RNA ( dit is de waarheid en stemt overeen met wat Dr. Zunyou stelt ) https://www.bitchute.com/video/u7sZ10jQpgmW/...


Heeft iemand ( in België of het buitenland ) al ooit het bewijs getoond van de isolatie van het oorspronkelijke Chinees virus volgens de Koch Postulaten ? Neen.

Het enige dat getoond is, is een foto en de formule van de genoom sequentie ( die zeer sterkt lijkt op deze van Sars-Cov1 en Mers, er zijn maar 2 kleine verschillen ) maar we weten totaal niet of hetgeen getoond werd wel degelijk Sars-Cov2 is.

Heeft iemand al ooit ( in België of in het buitenland ) het bewijs getoond van de isolatie van de Britse variant, de Zuid-Afrikaanse variant, de Braziliaanse variant, de Bretoense variant ... volgens de Koch Postulaten ? Neen.

Ze zeggen dat deze varianten geïsoleerd werden in het labo maar hebben hiervan nooit een officieel rapport gezien.

Heeft iemand al ooit de chemische formule van de reagentia die gebruikt worden voor het verwerken van PCR testen vrij gegeven ? Neen.

We hebben totaal geen idee op wat er precies getest wordt wegens nooit vrij gegeven. Ze zeggen dat ... maar we kunnen het niet controleren. Alles wat ze ons vertellen is een leugen. ___________ Tweede video : https://www.bitchute.com/video/DDYy6vuUyXwF/

01:15 min : de testen die worden gebruikt voor het meten van het virus vertellen ons niet of er een actief virus is in een persoon. Er wordt in heel de wereld door de media gesproken over " gevallen " ( terwijl het in werkelijkheid enkel gaat over positieve testen van twijfelachtige oorsprong ) 01:33 min : " Dr. Tim O'Shea : " een geval " is wanneer iemand ziek is van een ziekte, dat is iets totaal anders dan een positieve test" 01:37 : Dr. Karry Mullis ( uitvinder van de PCR test ) " PCR is een proces dat gebruikt wordt om heel veel te maken van "iets", het vertelt u niet of u ziek zal worden noch of hetgeen ze bij u vinden u zal schaden of iets in die aard "

Pro memorie worden PCR testen 45 x geamplificeerd via een systeem van opwarming en afkoeling. Na 45 amplificaties zijn er 35 triljoen moleculen van alle aard, ook lichaamseigen exosomen.

Er wordt toepassing gemaakt van een systeem van " pooling " ( 10 tot 30 stalen worden tegelijk verwerkt ). Als er ook maar één druppel van een staal terecht komt op andere stalen is de hele set gecontamineerd. Positief testen betekent op zichzelf niets. 93-95% van de getesten is NEGATIEF. Van de positief getesten wordt slechts een kleine minderheid ziek. De meesten krijgen slechts een milde vorm van de ziekte ( maar niet zeker of dit wel C19 is want de symptomen zijn vrijwel identiek als deze van een longontsteking of de griep ... u weet wel, de ziekte die tot 2020 jaarlijkse meermaals het land teisterde maar sindsdien plots verdwenen is, ook al tijdens de eerste golf toen er nog geen mondmaskers waren... )


Stel u even een regering voor die zo bang is van haar bevolking dat zij hen de vrijheid om te protesteren ontneemt onder het voorwendsel dat " besmettingen " moeten worden tegen gegaan...

131 views0 comments

Comments


bottom of page