top of page
Search

Na De Croo legt ook Rutte zijn kaarten open en bloot op tafel

Thierry Baudet neemt niet langer een blad voor de mond. En gelijk heeft hij. Want dat hier iets geks gaande is met al dat “build back better” gezever is duidelijk. Zoals Baudet verwoordt: “Wat krijgen we nou?!”

Thierry Baudet heeft een bijzonder opmerkelijke video van Mark Rutte die kalmpjes in het hotseklotsen Engels uitlegt dat de coronapandemie voor hem eerst en vooral een “unique opportunity” is om “de veranderingen door te voeren die nodig zijn om een klimaatbestendige wereld te bouwen. ( zie video in de link )

Om de [globale bedoelt hij!] welvaart te laten groeien en de volksgezondheid te verbeteren. Maar ook om beter terug te bouwen.” Of, zoals de Engelse slogan gaat die door bijna ALLE regeringsleiders gebruikt wordt opeens: to Build Back Better. Baudet vindt dat vreemd. “Wat zullen we nou krijgen!? Ook Rutte ziet corona opeens als ‘unique opportunity’ om door te pakken met mondiale afspraken over klimaatbeleid en ‘inclusive recovery’.

‘Now is the time to build back Better’. Waar komt die slogan vandaan, waarom gebruiken ze die ineens allemaal!?”

Nou, dat is vrij simpel. Het houdt verband met een andere tweet van Baudet, waarin hij een foto deelde van een boek geschreven door Klaus Schwab, oprichter van het World Economic Forum. Deze man heeft extreem goede contacten met alle belangrijke en minder belangrijke wereldleiders. De titel van zijn boek liegt er niet om: Covid-19: The Great Reset.

(lees verder onder de afbeelding)


___________________

Build Back Better = heropbouwen op een betere manier maar... om iets te kunnen heropbouwen moet je het oude eerst afbreken en de afval afvoeren.


Wat is er nu aan de hand ? Juist. Een doelgerichte afbraak. Precisiewerk met collateral damage along the road.

* 50.000 faillissementen en 120.000 ontslagen in de pijplijn cf het rapport van VBO met mogelijks nog extra 103.000 faillissementen van bedrijven in financiële moeilijkheden + 400.000 meer ontslagen ( zie eerdere post ). De middenstand en de kleine zelfstandige gaat er aan. Bepaalde " overbodige " sectoren zoals de horeca, de evenementen-en culturele sector, contactberoepen, touroperators, reisagentschappen, ontspanning en vrijetijdsbesteding


* Het volledig uithollen van de democratische rechtstaat, alle grondwettelijke beginselen worden met de voeten getreden ( lees : afgebroken )


* gerichte (zelf)destructie van een deel van de bevolking ( veel depressieven, meer zelfdodingen, meer huiselijk geweld, meer alcohol en drugs, meer pillenverslaving, meer echtscheidingen, meer kindermishandeling en -misbruik ) en conditionering van een ander deel van de bevolking naar een " nieuw normaal " dat aangestuurd wordt door een totalitair regime


Unique opportunity ? Mja, ze gebruiken C19 als middel om de 3B's er door te duwen. Now is the time ? In your dreams Rutte & co. It aint going to happen. Not as in never. https://www.dagelijksestandaard.nl/.../thierry-baudet.../...

511 views1 comment
bottom of page