top of page
Search

Mondmaskers

Zaterdag 30.05.2021 Annelies Verlinden verklaart in VRT nieuws 19 u dat vanaf 09.06.2021 de algemene mondmaskerplicht en de afstandsregel afgeschaft wordt en enkel nog zal aanbevolen worden. " We willen de verantwoordelijkheid terug geven aan de bevolking " klonk het.


Zondag 31.05.2021 Annelies Verlinden verschaft in de 7de dag nog wat meer toelichtingen. De afschaffing van de mondmaskerplicht zou enkel gelden in sociale contacten ( wat eigenlijk op hetzelfde neerkomt ).


Vrijdag 05.06.2021 : het Overlegcomité komt samen en maakt nieuwe beslissingen kenbaar die enkel betrekking hebben op maatregelen voor personen die reizen. Over de mondmaskers en de afstandsregel wordt met geen woord meer gerept. Geen enkel anker die in nieuwsuitzendingen en duidingsprogramma's nog rept over de eerdere uitspraken van Verlinden.


Maandag 07.06.2021 Er liggen minder dan 1.000 personen in een ziekenhuis op een totale bevolking van 11.516.000 inwoners. Dat is 0,000085% van de bevolking.

Er worden dagelijks minder dan 90 mensen opgenomen in het ziekenhuis door of met corona. De duurtijd van de ziekenhuisopnames is kort. Gemiddeld 3 dagen. Volgens Van Gucht zal het aantal ziekenhuisopnames tegen 09.06 gezakt zijn naar 75 per dag.

Er verlaten dagelijks nog steeds meer mensen het ziekenhuis dan er worden opgenomen. Het profiel van de zieken is nog altijd hetzelfde als voorheen. Voornamelijk ouderen en mensen met reeds voorafbestaande aandoeningen, waaronder obesitas.

In een normaal jaar worden er gemiddeld 7.000 mensen per dag opgenomen in een ziekenhuis....


Frank Vandenbroucke verklaart desalniettemin in de pers dat de afschaffing van de mondmaskerplicht niet voor morgen is . De afschaffing zal ten vroegste voor september of oktober zijn. Als er voldoende mensen 2 x gevaccineerd zullen zijn, zullen zij in hun sociale contacten met vrienden geen mondmaskers meer moeten dragen. Wanneer dat zal zijn, blijft een open vraag.


De uitspraken van Trotskist Vandenbroucke zijn een duidelijke intentieverklaring van de vestiging van een totalitaire staat.


Dubbel gevaccineerden genieten geen enkel voordeel van hun vaccinatie. Zij dienen overal een mondmasker te blijven gedragen ( ook in hun sociale contacten ). Personen die in juni, juli en augustus slechts 1 x zijn gevaccineerd en niet gevaccineerden ( waaronder ook kinderen vanaf het 5de leerjaar tot 18 jaar ) worden in sterke mate gediscrimineerd. Er is al lang geen sprake meer van een epidemie in dit land, die vrijheidsbeperkende maatregelen rechtvaardigt maar toch worden de fundamentele rechten en vrijheden van de mens verder uitgehold.


De toekomst :


September 2021 : Door de fout van de terugkerende reizigers die nieuwe varianten in het land brengen en door de onwil van 30% van de burgers die weigeren om zich te laten vaccineren met de huidige generatie vaccins en die liever wachten, breekt er een derde ( of is het een vierde ? ) golf uit en gaat het land terug in lockdown voor ettelijke maanden. Alle versoepelingen worden terug afgeschaft. Mondmaskers blijven verplicht. Binnen en buiten. Verplichte PCR testen wordt terug sterk opgevoerd. Gevaccineerden worden aangespoord om een derde vaccin te laten zetten omdat de huidige generatie vaccins niet werken tegen de nieuwe varianten.

Hoewel het vaccin niet verplicht is, verliezen niet gevaccineerden steeds meer rechten en vrijheden. Zij krijgen geen toegang meer tot bepaalde diensten.


WORD WAKKER.

https://www.msn.com/nl-be/nieuws/other/afschaffing-mondmasker-nog-niet-voor-morgen/ar-AAKLezZ?ocid=msedgntp


373 views1 comment
bottom of page