top of page
Search

Mondkapjes, mondkapjes, mondkapjes...

" Het gaat uiteindelijk over het beïnvloeden van het gedrag van mensen .. "


Van Dissel ( RIVM ) : " het instituut toont aan dat ongeveer 200.000 mensen gedurende minstens een week een mondkapje moeten dragen om misschien, en dan zeg ik nog misschien erbij, één geval van besmetting/overdracht te voorkomen "


"zelf gefabriceerde mondkapjes en alles wat daarop lijkt, het voegt niets toe, het biedt echt een vorm van schijnveiligheid"


Van Dissel ( RIVM ) : kortom, wetenschappelijk bewijs ontbreekt daar domweg voor ... "


________ Deze video dateert van oktober 2020. Officiële autoriteiten zegden toen waar het stond maar toch is het mondmasker op 01.12.2020 in Nederland ook verplicht gesteld, zij het enkel binnen op openbare plaatsen maar niet buiten.

(lees verder onder de video)Hier in België gebaart de overheid ( en de experten ) van Piet Snot. Mondmaskerplicht binnen en buiten. Dat er in Nederland niet méér " besmettingen " zijn omdat er buiten geen mondmaskers worden gedragen speelt geen enkele rol.

Chirurgische en stoffen mondmaskers waarvan maanden lang gezegd is dat ze nutteloos zijn en zelfs infectieziekten kunnen veroorzaken zijn nu het hoogste goed. FFP2 maskers ( die de enige zijn die tot 95% bescherming kunnen bieden ) worden afgeraden ( wat door bepaalde scholen al meteen beschouwd wordt als een verbod ) en maskers met een ventiel ( die gemakkelijker ademenen faciliteren ) is verboden.


Ze beschouwen ons toch echt wel als randdebielen.....

Het erge is dat een groot deel van de bevolking dit alles allemaal blijft slikken als zoete koek terwijl er noch door de overheid noch door de experten ooit ook maar enig rapport is voorgelegd of gepubliceerd dat stoffen en chirurgische maskers bijdragen tot het bestrijden van het virus.

175 views0 comments
bottom of page