top of page
Search

Moderna en Gates hebben overeenkomst tot 2022

" De Amerikaanse onderneming Moderna heeft strategische allianties met AstraZeneca, Merck & Co. en Vertex Pharmaceuticals. Het COVID-19-vaccin van Moderna werd al door de FDA in de VS voorwaardelijk goedgekeurd. In Europa neemt EMA binnenkort een beslissing. In Europa wordt de aanvraag ingediend door dochter Moderna Biotech Spain.

Moderna heeft naar eigen schrijven ook overeenkomsten met de Amerikaanse overheid, meer bepaald de Biomedical Advanced Research and Development Authority (BARDA) en het Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA). Er is ook samenwerking met de Bill & Melinda Gates Foundation. DARPA is een instituut van het Amerikaanse ministerie van Defensie dat verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van militaire technologie. De voornaamste taak van DARPA is het beheer van onderzoeksgelden.

Interessant is dat de klassieke media (MSM) vandaag proberen om de werkelijke en bestaande link tussen Gates en Moderna te miminaliseren of zelfs te ontkennen. In diverse documenten neergelegd bij de Amerikaanse beurswaakhond SEC vinden we nochtans zeer concrete informatie over die langlopende relatie tussen Moderna en het fonds van Bill en Melinda Gates.

In januari 2016 heeft Moderna een ‘global health project framework agreement’ gesloten met dat fonds van Bill en Melinda Gates om projecten gebaseerd op mRNA te stimuleren. De Bill & Melinda Gates Foundation heeft dan tot 20 miljoen dollar in ‘grant funding’ gegeven om het initiële project te financieren

Vervolgprojecten (follow-on projects) kunnen de financiering van Gates tot 100 miljoen dollar opdrijven om bijkomende mRNA-gebaseerde projecten te steunen. Dit kan tot en met de zesde ‘verjaardag’ van deze kaderovereenkomst (framework agreement) in 2022. Binnen deze overeenkomst moet Moderna de Bill & Melinda Gates Foundation wel niet-exclusieve licenties verlenen. _____ Nou, nou P-magazine ! Jullie worden steeds beter 🥰 Iedereen een abonnement bij P !

En leve de wederopstanding van echte onderzoeksjournalistiek in plaats van de fake news die MSM dagelijks op ons bord leggen.

Bravo en drie banken vooruit 😃382 views0 comments
bottom of page