top of page
Search

Merkel (D) voorziet lockdown tot begin april

Serieus ? Dat had ik nu echt niet gedacht zie ... 🤨

Toevallig zijn de maatregelen in België ook al verlengd tot 01.03.2021. Nederland opteert dan weer voor een salamipolitiek : opdelen in schijven om de bevolking niet teveel op stang je jagen. Verlenging van de strenge maatregelen tot 09.02.2021.

En... Annelies Verlinden zegt wel dat die datum van 01.03 niets betekent en het overlegcomité op 22.01.2021 terug samenkomt om de zaken te evalueren, maar dit is enkel om de bevolking te sussen want onze vriend Marc heeft ondertussen al verklaard dat de regels ten vroegste over twee maanden kunnen versoepeld worden (dus 13.03) en Geert Molenberghs wil simultaan dat de grenzen volledig gesloten worden.

We weten allemaal dat dit land sinds 10 maanden een virocratie is en dat wanneer Marc zegt dat .... het zo zal gebeuren. Als hij op verzet zou stuiten, zal Erika Vlieghe meeduwen aan de kar en dan is het geregeld. Zij heeft immers in eerder stadium al aangegeven dat de maatregelen zullen moeten duren tot aan de Paasvakantie ( 04.04).Meer nog, toen Frank Vandenbroucke afgelopen zondag in de Zevende Dag aangaf dat de maatregelen zullen duren tot eind juni, verkondigde Erika Vlieghe meteen nadien dat het eerder juli/augustus zal worden.
111 views0 comments

Comments


bottom of page