top of page
Search

Meer dan helft van de bevolking ziet nut van ‘coronabadges’

Meer dan helft van de bevolking zou gestimuleerd worden door ‘coronabadges’ met opgespelde boodschappen zoals1,5m all day keeps the virus away!’ Dat blijkt uit een rapport van de UGent voor het adviesorgaan Celeval, dat dinsdag samenkomt..


Binnenkort Corona badges op je jas of trui?


Uit een bevraging door RUGent bij 4.877 personen is gebleken dat 52% van oordeel is dat een op te spelden corona badge met boodschappen zoals ‘1,5m all day keeps the virus away!’ hen zou stimuleren tot coronaproof handelen.


Wat maakt DE STANDAARD daarvan?

"Meer dan de helft van de bevolking zou gestimuleerd worden door corona badges"


België telt 11.600.000 inwoners De Standaard. Als 2.536 een gadget badge willen opspelden, dan doen ze maar. 2.536 is echter GEEN referentie voor een ganse bevolking.

Dat één of meerdere handelaars " gefundenes fressen" zien in het commercialiseren van badges, kunnen we hen niet kwalijk nemen. Iedereen wil de kost verdienen.

Maar.... dat een ganse bevolking nog meer geconditioneerd zou worden met badges en slogans is er ver over.

Het feit dat RUGent dergelijke tendencieuze vraag heeft opgenomen in haar enquête is tenandere uiterst laakbaar.

Zij zou zich beter toeleggen op een bevraging over hoe mensen de maatregelen (mondmaskerplicht, 1,5m afstandsregel ... ) ervaren in plaats van deelnemers in de richting van verdere conditionering uit te sturen.

Elk virus dat de wereld ooit gekend heeft, is op een bepaald moment even snel verdwenen als het gekomen is en dat zal met Covid19 ook zo zijn (als het al niet zo is). MSM en " de experten " moeten stoppen met mensen wijs te maken dat het Covid virus er altijd zal zijn, wij er moeten leren mee leven en dat we niet terug kunnen naar normaal zolang er geen vacccin is. Deze waanzin moet stoppen. Lieven Annemans

9 views0 comments

コメント


bottom of page