top of page
Search

TRUDEAU ZET ALLE MIDDELEN IN OM BETOGERS TE BEKAMPEN: L.A.R.D & D.E.W.


LARD & DEW wapens die gebruikt worden tegen burgers en ... UN troepen die met twee Boeïngs overgevlogen zijn van God weet waar om de protesten in Canada de kop in te drukken.

Onnodig te zeggen dat dit alles compleet illegaal is en een misdaad tegen de menselijkheid.

De UN beschikt sinds 1948 over een vredesmacht (United Nations Peacekeeping Forces ) die ingezet worden voor vredesoperaties. Het publiek kent ze als " blauwhelmen ". Aanvankelijk hield de vredesmacht zich vooral bezig met conflicten tussen landen, maar tegenwoordig kan de vredesmacht ook ingrijpen bij een burgeroorlog of ander conflict binnen een land. De vredestroepen worden aangeleverd door de lidstaten van de UN. Het is de UN Veiligheidsraad die besluit om een vredesoperatie uit te voeren.

De troepen die zichtbaar zijn in de video's zijn GEEN blauwhelmen. Ze zijn gekleed in legergroen met zwart hoofddoek en mondmasker (how convenient !), niet geïndentificeerd als UN Blauwhelm en op geen enkele manier identificeerbaar. De lokale Canadezen hebben hun herkomst enkel kunnen achterhalen door de twee UN Boeïngs die vlakbij op de luchthaven gestationeerd staan. Dit is een zeer ernstige inbreuk op de VN regels. Dit betekent nl. dat :

  • de VN illegaal en zonder enige communicatie naar het publiek toe een nieuw type troepenmacht op poten gezet heeft ( wat niet voorzien is in de statuten )

  • De UN Veiigheidsraad eigenmachtig op verzoek van Trudeau beslist heeft om dit nieuw type VN troepen naar Canada te sturen om de betogingen de kop in te drukken OF de vertegenwoordigers van lidstaten bij meerderheid van stemmen beslist hebben om dit type troepen naar Canada te sturen wat dan weer zou betekenen dat de VN lidstaten meewerken met Trudeau om de nationale betogingen in Canada de kop in te drukken. Zowel het ene als het andere is krachtens de statuten van de VN Niet toegelaten. De VN mag enkel Blauwhelmen naar een land sturen om de VREDE te herstellen. Hierbij mag geen gebruik gemaakt worden van geweld. Traangas ( ofwel mace aerosol gas ) is een vorm van geweld indien gebruikt om crowds uit mekaar te drijven terwijl er geen fysieke bedreiging is.


https://sciencefiles.org/2022/02/20/un-truppen-um-proteste-in-kanada-zu-unterdruecken-verschwoerungstheorie-oder-wirklichkeit/Uit de voorgebrachte beelden blijkt dat er LARD toestellen gericht werden op de betogers maar er is méér; LARD veroorzaakt nl. enkel auditieve overlast. Geen brandwonden. Daarvoor zijn DEW ( directed energy weapos ) en/of ELF ( extreme low frequency ) gebruikt die niet zichtbaar zijn.

Tegen ELF en energie wapens kan u zich niet beschermen. Lees mijn eerdere post met oplijsting van alle wapens van dit type die bestaan.

Uit de voorgebrachte beelden blijkt dat er LARD toestellen gericht werden op de betogers maar er is méér; LARD veroorzaakt nl. enkel auditieve overlast. Geen brandwonden. Daarvoor zijn DEW ( directed energy weapons ) en/of ELF ( extreme low frequency ) gebruikt die niet zichtbaar zijn.

Tegen ELF en energie wapens kan u zich niet beschermen. Lees mijn eerdere post met oplijsting van alle wapens van dit type die bestaan.

4 views0 comments
bottom of page