top of page
Search

Klaus Schwab over de microchip en robots


Hij heeft het eerder al vaak gezegd en geschreven maar nu hebben we het ( nog eens ) op beeld.

Dixit Klauss Schwab - anno 2016 - zal IEDEREEN de komende 10 jaar met zekerheid ( certainement ) een microchip ingeplant krijgen in de hersenen of onder de huid en zullen onze hersenen verbonden zijn met de digitale wereld ( en dus ook gecontroleerd en aangestuurd worden door een microchip ).

Dit interview dateert van 10 januari 2016 dus ... wat hij verkondigt zal plaats vinden voor eind 2025.


Deze microchip bestaat al een aantal jaren. Ze worden in de US al sinds 2017 ingeplant bij militairen ( zie mij eerder post met video van een seminar die in 2018 gegeven is aan militairen van Key West, waarin dit en nog veel meer bevestigd wordt - via een micro chip kunnen gedachten en gevoelens in-en uitgeschakeld worden zoals een lichtschakelaar; gedachten gewist worden, instructies gegeven worden om te handelen of niet te handelen, bepaalde gedragingen geactiveerd of gedesactiveerd worden ). Frankrijk heeft vorige maand een wet goedgekeurd waarbij het inplanten van een micro chip bij Franse militairen goedgekeurd werd om alzo een super bionische soldaat te creëeren ( zie eerdere post met formele berichtgeving ).

Dit zal ook hier gebeuren. Mogelijks is dit al het geval (zonder dat wij het weten ).

Dixit Klaus zou Suikerberg voor het eind van dat jaar ( dus 2016) al zijn eigen butler robot hebben die persoonlijke diensten zal verlenen. Een assistant die handarbeid zal verrichten.

Met andere woorden mensenarbeid wordt overbodig. Robots zullen hun plaats innemen.

I, Robot, komt nu wel heel dichtbij. En... wij staan er op te kijken terwijl het al jaren voor onze ogen allemaal uitgerold wordt zonder iets te doen.


Denk na. Als mensen overbodig worden en niet meer nodig zijn voor arbeid, wat zal er dan gebeuren, denkt u ?


Het lijkt mij onwaarschijnlijk dat alle burgers vrijwillig een microchip zullen laten inplanten in hun hersenen of onder de huid. Nog meer onwaarschijnlijk is dat dit " heel zeker " zal gebeuren binnen een tijdbestek van 10 jaar zoals Schwab in 2016 stelde ( en waarvan de termijn ondertussen al met de helft verstreken is ). Het zal dus op een andere manier gebeuren zonder dat wij er erg in hebben.

Wellicht via CRISPR technology.


Alexander De Croo dweept met Klauss Schwab. Hij heeft de man gefeliciteerd met zijn boek " the Great Reset " waarin dit alles en nog veel meer beschreven staat.


Word wakker. Gebruik uw verstand. Denk na en ... lees, informeer u.

Is dit de (nieuwe) wereld die u wil voor uzelf en uw kinderen ?

1,275 views0 comments

Comments


bottom of page