top of page
Search

Jaap Van Dissel (Directeur RIVM) over PCR testen

Bron: FB


"Testen is geen bestrijdingsmiddel op zich. Je schiet niks op met een test, plus of min. Je moet dan ook de consequenties eraan geven. En we hebben natuurlijk eigenlijk eerder al steeds voorgesteld en dat zijn die basismaatregelen waar ook wel naar verwezen is hier, dat iemand met klachten gewoon thuis blijft."


"Dus, als je nou kijkt naar het belang van maatregelen, dan begint het altijd met bronmaatregelen. Wat kan ik doen om een bron te isoleren? Dat betekent; dat als je klachten hebt en je blijft thuis, dan heb je eigenlijk hetzelfde effect dan wanneer je klachten hebt, een test doet, positief vindt en thuis blijft."

Tweede Kamer NL 09-12-2020

 

RIVM is de Nederlandse tegenhanger van Sciensano. Schrijnend verschil tussen de woorden, gedachtenpatronen en overtuigingen van Van Dissel en Van Gucht (woordvoerder van Sciensano). Van Dissel heeft al vele keren herhaald dat de PCR test niet betrouwbaar is (zie eerdere posts met beeldbmateriaal) terwijl Van Gucht met uitgestreken gezicht blijft vast houden aan de PCR testen en "het aantal besmette gevallen"

189 views0 comments
bottom of page