top of page
Search

IN 2/3 VAN HET DRINKWATER VAN DE USA ZIJN HOGE NIVEAU'S VAN URANIUM AANGETROFFEN

" Researchers at Columbia University found that two-thirds of US drinking water systems have elevated levels of uranium. Hypertension, cardiovascular disease, kidney damage, and lung cancer have all been tied to uranium exposure. Elevated levels of arsenic, barium, chromium, selenium were found in many drinking water systems around the country as well Around 90% of Americans use community drinking water systems, making this a wide-reaching problem in the U.S."

Toeval wil dat een Amerikaanse arts één en ander verder heeft onderzocht en ontdekt dat Covid geen virus is maar een vergif dat in het drinkwater zit. Verder heeft hij ontdekt dat het CDC sinds januari 2020 op 400 water sites in 37 USA steden iets met het water heeft gedaan en hierover pas bericht heeft op haar website in september 2020. Zie eerste video in de link hieronder en het tweede deel in de comments ( er kan maar één video opgeladen worden ).

Waar of niet waar, laat ik in het midden. Feit is dat de contaminatie van leidingwater een ideale manier is om een bevolking te " besmetten ". Iedereen gebruikt het. Voor mens en dier. Leidingwater is levensnoodzakelijk en goedkoop. Veel goedkoper dan bronwater en mineraalwater in flessen (dat ook niet 100% veilig is nu door de wetenschap aangetoond is dat er microplastics in het bloed van mensen circuleren).

De overheid heeft altijd beweerd dat leidingwater 100% veilig en gezond is, maar ik heb nooit water van de kraan gedronken omdat er chloride en fluoride aan het water toegevoegd wordt dat volgens het Kankerinstituut mogelijks kanker zou kunnen veroorzaken. https://www.cancer.gov/about-cancer/causes-prevention/risk/myths/fluoridated-water-fact-sheet Fluoride is een neuro toxine en een endocriene " disruptor " . https://foodrevolution.org/blog/fluoride-in-water-dangers/

Voor consumptie heb ik altijd uitsluitend bronwater of mineraal water gebruikt ( ook voor mijn koffie apparaat, water koker en vaak ook voor het koken van gerechten met korte kooktijd ). https://www.health.belgium.be/nl/voeding/specifieke-voedingsmiddelen/gebotteld-drinkwater/natuurlijk-mineraalwater Leidingwater is goed voor huishoudelijk gebruik en het bewateren van planten in periodes van langdurige droogte, als mijn regenwaterput leeg is.

Louter de idee dat de overheid buiten ons medeweten of onder het mom " goed voor de volksgezondheid " nog iets anders aan het leidingwater zou kunnen toevoegen dat ziektes en/of aandoeningen veroorzaakt is in dit era ( waarin mijn vertrouwen in de overheid volledig weg is ), voldoende om het gebruik van leidingwater nog meer te beperken.https://www.dailymail.co.uk/health/article-10697277/EPA-finds-drinking-water-contains-URANIUM.html


1 view0 comments
bottom of page