top of page
Search

How to make money with a pandemic

België heeft Marc Van Ranst, die in 2019 in Chatham House uiteen zette hoe hij ons bij de Mexicaanse Griep ( 2009 ) bedot, belazerd en bedrogen heeft en ... die sinds 2020 net hetzelfde doet.


De USA heeft ene Fauci die inmiddels - na het uitlekken van 3000 emails - bij zijn nekvel gegrepen is nu blijkt dat hij wist dat het C19 virus ontwikkeld is geworden in het labo in Wuhan dat gefinancierd wordt door ... en waar sinds jaar en dag geëxperimenteerd wordt met allerlei virussen. Diezelfde Fauci die tijdens een interview op 11 maart 2021 open en bloot heeft toegegeven dat de vaccins experimenteel zijn, nog in een onderzoeksfase verkeren en slechts een voorlopige toelating hebben gekregen voor commercialisatie en, ten overvloede duidelijk uitlegt wat het verschil is tussen een voorlopige toelating en een definitieve licentie ( wat meteen ook een beschamende vinger legt op de leugenachtige verklaringen die onze Pierre Van Damme en andere " experten " afgelegd hebben : " de vaccins zijn definitief goedgekeurd " ( duhhh... not ).

Kan het nog rotter ? Ja, het kan nog veel rotter.


In onderstaande link een video waarin Dr. Ralph Baric ( in de US gemeenzaam gekend als " the coronavirus hunter " ) reeds in .... 2018, tijdens een conferentie uiteen zette hoe je veel geld kan verdienen aan een pandemie. https://thenationalpulse.com/breaking/wuhan-lab-partner-scheming-on-pandemic-profits/?fbclid=IwAR3MKLIMEwCmURtW00kPfrQ837j167nC6FEsvdEl0GcwxoEqfc_5pHYO9tI


Wie dacht dat de pandemie in oktober 2019 tijdens Event201 slechts één keer met alle toeters en bellen geoefend is " for real ", think again. Ze waren in 2018 al aan het " oefenen ".


Klik hier voor een fragment van de conferentie " Imagining the Next Flu Pandemic and how to prevent it ". Het is tijdens deze conferentie dat Dr. Baric tekst en uitleg heeft verschaft over hoe je rijk kan worden met een pandemie....


U zal onder meer horen : ( vanaf 11:35 min )

" if you take vaccines against Sars,that work against Sars, they don"t work against the variants " ( duidelijk ? )

" the panic-o-meter ... who can cause the panic... virologists " ( duidelijk ? )

" we have to do a better job in scaring people "


U krijgt ook nog een overzicht van het aantal jaarlijkse doden aan andere ziektes (oa TBC, waterpokken ... ) waartegen griep- en corona doden in het niets vervallen. Voor wie het vergeten zou zijn : in maart 2020 heeft Marc Van Ranst tijdens een nieuwsuitzending dezelfde bedenking gemaakt....


Op 18 maanden tijd zijn wereldwijd 3.819.000 mensen overleden door of met corona ( waarvan vaststaat dat, tevens wereldwijd, het overgrote deel van de overlijdens bejaarden zijn + 75-84 en + 85 en mensen met vooraf bestaande onderliggende aandoeningen die hoe dan ook zouden overlijden ).


Op dit eigenste moment zijn er 7.894.834.000 mensen op deze planeet. 3.819.000 doden door of met op 18 maanden tijd is gelijk aan 0,0483% van de totale wereldbevolking.

Laat ons vooral niet vergeten dat de WHO op 11.03.2020 een pandemie afgekondigd heeft op basis van de voorspelling dat 3,4% van de wereldbevolking ( ofwel 265,2 miljoen mensen ) zouden overlijden door corona.


Conclusie : C19 is niets anders dan een verdienmodel voor iedereen en elk bedrijf dat er rechtstreeks of onrechtstreeks bij betrokken is en wij zijn degenen die ze slapend rijk maken.


Het toppunt van al is dat al het beeldmateriaal gewoon open en bloot beschikbaar is op Youtube.....
275 views0 comments

Comments


bottom of page