top of page
Search

Hoogmoed komt voor de val
"Rik Torfs is niet mild voor viroloog Marc Van Ranst. In een gesprek op HLN Talks antwoordt Torfs op de uitspraak van Van Ranst dat “een nieuwe lockdown onvermijdelijk is.”

“Als Van Ranst zich blijft gedragen als een politicus, dan moet hij accepteren dat hij bekritiseerd wordt zoals een politicus,” klinkt het.


"Marc Van Ranst en Rik Torfs halen vaak uit naar elkaar. Eind augustus blokkeerde Van Ranst zelfs Torfs op Twitter.

“Blijkbaar ben ik op Twitter geblokkeerd door Marc Van Ranst. Hem zal ik nooit blokkeren. Ik ben een overtuigd democraat en voorstander van de vrije meningsuiting,” schreef hij.


Van Ranst antwoordde cynisch: “Er is een zelfhulpgroep. Sterkte.” 

Bron: Sceptr


"Rik Torfs is niet mild voor viroloog Marc Van Ranst. In een gesprek op HLN Talks antwoordt Torfs op de uitspraak van Van Ranst dat “een nieuwe lockdown onvermijdelijk is.” “Als Van Ranst zich blijft gedragen als een politicus, dan moet hij accepteren dat hij bekritiseerd wordt zoals een politicus,” klinkt het.

Marc Van Ranst en Rik Torfs halen vaak uit naar elkaar. Eind augustus blokkeerde Van Ranst zelfs Torfs op Twitter. “Blijkbaar ben ik op Twitter geblokkeerd door Marc Van Ranst. Hem zal ik nooit blokkeren. Ik ben een overtuigd democraat en voorstander van de vrije meningsuiting,” schreef hij. Van Ranst antwoordde cynisch: “Er is een zelfhulpgroep. Sterkte.”


Van Ranst zei in een eerder interview dat je “geen politicus moet zijn om aan politiek te doen” en Torfs kan zich daar in vinden. “Hij zegt dat hij geen politieke ambities heeft, maar dat valt volgens mij nog af te wachten”, zei hij. “Maar,” zegt Torfs. “Als hij een echte politicus is spreekt hij waarschijnlijk niet altijd de waarheid. Ik ben benieuwd wat hij zal doen na de coronacrisis.” Ten slotte zegt Torfs nog dat Van Ranst uiteraard een vrij man is, maar beter oplet met wat hij zegt. “Als Van Ranst politie getinte uitspraken doet, komt daar kritiek op. Dat moet hij maar kunnen verdagen.” "

503 views3 comments
bottom of page