top of page
Search

Hoge bomen vangen veel wind

Oei. Onze Marc is weer bedreigd door Viruswaanzin fanaten. Hij slaapt er niet meer van en is duidelijk bang dat iemand hem inderdaad de nek gaat omdraaien of met pek en veren zal insmeren. Hij heeft opnieuw klacht neergelegd en eist een onderzoek, nota bene met ons belastinggeld.


Maar... dat tal van extreme fanatiekelingen brave burgers, ouders van kinderen, gepensioneerden en jongeren die op 01.05 in Terkamerenbos vreedzaam bijeen gekomen zijn met de dood bedreigd zijn ( inclusief ondergetekende ), hen de kogel is toegewenst in plaats van een waterkanon en mijn FB pagina letterlijk bol stond van de dreigementen en scheldwoorden, dat mag dan weer wel. No problem. Ze hadden daar maar niet moeten zijn hè Marc.


Beste Marc, hoge bomen vangen veel wind.

Ik ( en elke andere persoon die zijn hoofd boven het maaiveld uitsteekt ) ben ook al vele malen bedreigd en met modder beklad. Niet alleen via comments en persoonlijke berichten op sociale media maar ook al via anonieme telefoons die mijn dood voorspellen.

De eerste keer - ondertussen vele maanden geleden - schrok ik mij een hoedje en was ik er 2 dagen niet goed van, maar .... ik ben niet bleitend naar de politie gelopen. Ik ben op een stoel gaan zitten en heb erover nagedacht.


Iemand die u naar de andere wereld wil helpen zegt daar niets over. Hij doet het gewoon en wist zijn sporen. Hij is niet zo idioot om op voorhand op social media te gaan verkondigen dat hij zus of zo zal doen. Degenen die daar wel veel lawaai over maken zijn niet meer dan gefrustreerde sujetten of zieke geesten zonder enige moraal die -verscholen achter hun plastieken visbak, ook wel pc genoemd - eender wat uit hun kas slagen, niet het denkvermogen hebben om te beseffen dat ze in een handomdraai gevonden zullen worden en de rest van hun dagen zullen slijten in een cel en dus ook niet het verstandelijk vermogen hebben om een perfecte moord te beramen.


Ik ben niet bang. Ik lees de dreigberichten niet of slechts verticaal zonder enige emotie. Met één druk op de knop zijn ze weg. Ik haak de telefoon in of neem niet op. Water over een eend. U zou dat beter ook doen en uw dicht geknepen billen wat ontspannen in plaats van constant media aandacht te zoeken en uw angsten te ventileren.


Don't be such a pussy.


Enne... het zou ook niet verkeerd zijn als u in behandeling zou gaan voor uw Twitter verslaving en systemische provocaties die getuigen van weinig goed fatsoen. U oogst wat u zaait. Of beter nog, neem ontslag. Vertrek naar een onbewoond eiland. Daar bent u veilig.


474 views0 comments

Comments


bottom of page