top of page
Search

HOE ZOU HET NOG ZIJN MET TAIWAN ?

Taiwan telt in totaal 23.877.033 inwoners. In dit land zijn er net zoals in Zweden nooit lockdowns en andere maatregelen geweest. Het leven is gewoon zijn gangetje blijven gaan. Er werd en wordt wel een goede handhygiëne en een mondmasker gevraagd maar het was en is niet verplicht. Een deel van de bevolking doet dit. Een ander deel van de bevolking doet dit niet ( zie foto's )


https://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisadviezen/taiwan


Tussen maart 2020 en mei 2021 is het land zo goed als volledig gevrijwaard gebleven van enig corona virus. In mei 2021 was er plots een piek en hebben ze de grenzen tijdelijk gesloten voor buitenlanders zonder geldige verblijfskaart. Met verblijfskaart mocht en mag je er wel in ( eigenlijk verschilt dit weinig met voordien want voor Taiwan hebben buitenlanders altijd een visum/verblijfskaart nodig )

In Taiwan zijn 13.717.515 inwoners volledig gevaccineerd met een vaccin dat gefabriceerd is op de klassieke manier. Dat is gelijk aan 59,9% van de bevolking.


https://www.bing.com/search?q=taiwan+covid&form=ANNTH1&refig=60601bc14e874dd1af229b1df55ffc92


De cijfers :

  • er zijn op vandaag 8,506,834 testen uitgevoerd

  • hiervan hebben er 16,648 positief getest ( inclusief 11 die er sinds gisteren zijn bij gekomen )

  • 15.639 zijn volledig hersteld op natuurlijke wijze

  • 848 doden door of met corona https://www.worldometers.info/coronavirus/

We zien exact dezelfde tendensen in 102 landen en naties waar er geen, vrijwel geen of heel weinige maatregelen zijn ( geweest ) en die gevrijwaard zijn van vrijheidsbeperkingen en lockdowns ( waaronder ook Zweden waar het aantal besmettingen, het aantal zieken en het aantal doden aanzienlijk lager is dan bij ons en andere EU landen )

Hoe komt dit ? Hoe verklaren de experten deze grote verschillen ?

Zullen WIJ ons wagen aan een antwoord op deze vraag op basis van de vele wetenschappelijke studies die sinds maart 2020 geproduceerd zijn ?

  • angst maakt ziek ( letterlijk )

  • mondmaskers werken niet; de gaten in de stof van een mondmasker zijn vele malen groter dan virale moleculen die er dwars door heen gaan; bovendien draagt bijna niemand het mondmasker op correcte wijze; ze doen het regelmatig aan en af en raken het vaak aan met hun handen waardoor de mondmaskers verworden tot regelrechte bacteriehaarden die een grote bron van besmettingen zijn

  • de beperking van sociale contacten, het verbod tot kussen en knuffelen, het verbod van het grondwettelijk recht van vrijheid van vereniging of de beperking van dit recht, de verplichting tot regelmatige ontsmetting en wassen van de handen, maakt van de mensen kasplantjes die nergens meer tegen bestand zijn

  • alle hiervoor geciteerde beperkingen leiden daarenboven tot depressiviteit en een verzwakt immuunsysteem waardoor de mensen meer vatbaar zijn voor alle ziekten

  • mRNA vaccins verstoren het natuurlijk immuunsysteem dat niet meer de vereiste respons geeft op virale en bacteriële aanvallen op het lichaam

In alle landen waar de maatregelen niet of vrijwel niet zijn doorgevoerd en mensen vrij hebben kunnen bewegen en sociale contacten onderhouden zijn er maar heel weinig besmettingen, zieken en en doden. In alle landen waar lockdowns en veel strenge vrijheidsbeperkende maatregelen zijn ingevoerd, zijn er veel besmettingen en - in verhouding tot het aantal besmettingen - weinig zieken en doden, maar wel behoorlijk meer dan in de landen waar die regels niet zijn toepast. Conclusie ? ( daarvoor hoef je geen wetenschapper te zijn; logisch denken, lezen en tellen volstaat )


NOOT : op het internet zal u veel foto's vinden uit Taiwan waar bijna iedereen een mondmasker draagt. Die foto's zijn geframed. Uit info die verstrekt wordt door Taiwanezen die in België wonen maar nog veel familie hebben in het land, blijkt dat de werkelijke situatie is zoals op de onderstaande foto's.

U zal op het internet ook tal van foto's vinden van straten die door de overheid ontsmet worden. Die info is juist maar dateert van de eerste golf ( het prille begin ).
5 views0 comments
bottom of page