top of page
Search

HOE JOE BIDEN FRAUDE ONDERZOEK NAAR ZOON HUNTER HEEFT KUNNEN DOEN STOPPEN

Achtergrond : Joe en Hunter Biden hebben in 2014-2015, in samenwerking de toenmalige corrupte en megalomane President Poroshenko, miljoenen uit Oekraïne in eigen zakken gestoken. Viktor Shokin, Federale Prosecutor General heeft in 2015 een strafonderzoek geopend naar deze corruptie praktijken. Zijn dienst heeft onder zijn auspiciën karrevrachten bewijzen verzameld ( die ze in 2017 publiek hebben vrij gegeven, inclusief opgenomen telefoongesprekken tussen Joe Biden en Poroshenko waar ze openlijk spraken over deze fraude praktijken en hoe ze wat deden, maar niemand heeft daar enig oor naar gehad, het deksel is keihard vast gelijmd op de pot )

In onderstaande link ziet u een interview uit 2016 van Joe Biden, toen nog Vice President onder Obama hoe hij het voor mekaar gekregen om dat onderzoek stil te leggen en Viktor Shokin te ontslagen. Hunter Biden vormde op dat moment ook het voorwerp van een corruptieschandaal met betrekking tot de de Oekraïnse gasmaatschappij Burisma, waar hij heel eigenaardig, mee in de Raad van Bestuur zat.

In ruil voor 1 miljard US dollars heeft Porsoshenko zijn land verkocht en de Prosecutor General ( bij ons : Procureur des Konings ) aan de kant geschoven. Zijn opvolger heeft geen sporen gevonden van enige inbreuk en het dossier gesloten.

En nu moet u eens even nagaan wat u zal overkomen als u een verkeersboete niet tijdig betaalt ....

De corruptie van de elite is stuitend en toch schijnen ze er telkens mee weg te geraken. Voor hoelang nog is moeilijk te voorspellen maar op een bepaald moment zal de boel uit mekaar spatten. Er zijn geen andere opties.

1 view0 comments

Comments


bottom of page