top of page
Search

Hoe de waarheid verdraaid wordt

Van Gucht, Molenbergs & co evenals MSM pakken elke dag uit met een schrikwekkend aantal " besmettingen " om het volk verder angst in te boezemen en te laten geloven dat het virus zwaar huis houdt in het land.


Laat u niet op de kast jagen. Hieonder ziet u de positiviteitsratio.

Deze is sinds het begin steeds hetzelfde gebleven met kleine variaties in min of in meer.

Het aantal testen wordt steeds meer opgevoerd. Steeds meer mensen worden tot 2 of zelfs 3 x per week getest. Ook kinderen.

Er wordt enkel melding gemaakt van het totaal aantal " besmettingen " ( lees : positieve testen ) over een periode van 7 dagen. Er wordt nooit gezegd hoeveel PERSONEN er getest zijn noch het totaal aantal testen dat uitgevoerd is. We krijgen ook geen dagcijfers bvb " vandaag zijn er 85.000 testen uitgevoerd en daarvan zijn 6.000 positief " ( wat een veel duidelijker beeld zou geven ).


We kunnen dus onmogelijk weten hoeveel mensen er precies positief getest hebben. Bovendien worden behoorlijk wat positieve testen dubbel geregistreerd ( bvb kotstudenten ).


Als er 20.000 testen uitgevoerd worden en daarvan is 2.000 positief is de positiviteitsratio 10%. Als er 40.000 testen uitgevoerd worden en daarvan test 2.000 positief, is de positiviteitsratio amper 5% van het totaal aantal testen.

Omgekeerd : als er op 7 dagen tijd 1.000.000 testen worden uitgevoerd en daarvan zijn 50.000 positief, dan lijkt dit in absolute cijfers veel, maar in percentage is het nog altijd maar 5%.


Het enige dat van tel is, is het percentage dat positief test op het totaal aantal testen en het aantal personen die effectief medische zorgen nodig hebben.


Vergeet nooit dat sinds het begin van de crisis 93-98% van het totaal aantal testen NEGATIEF is. Van de positieve testen is er maar een kleine minderheid van de mensen die effectief ziek wordt. Het overgrote deel van de positief getesten is volledig asymptomatisch en besmet helemaal niet andere personen. Daarvan zijn genoeg voorbeelden in gezinnen waar één persoon positief test en alle andere gezinsleden negatief en ... niemand ziek is.


Positief testen betekent op zichzelf niets. De PCR testen worden 40-45 x geamplificeerd. Na 45 amplificaties zijn er 35 triljoen moleculen. Mensen die symptomen hebben, hebben na 20 amplificaties al een hoge virale load.

Mensen die niet ziek zijn hebben na 40-45 amplificaties slechts een paar virale moleculen die onschadelijk zijn. Erika Vlieghe heeft in de pers verklaard dat de PCR test heel gevoelig is en ook dood virus meet waardoor mensen positief testen terwijl zijn niet besmet noch besmettelijk zijn. De PCR test is onbetrouwbaar.


België telt 11.508.000 inwoners. Daarvan zijn er amper 2.300 die ziek zijn en medische zorgen nodig hebben. De ziekenhuisopnames zijn kort. Gemiddeld 3 dagen ( behalve voor bejaarden die gewoonlijk ook andere aandoeningen hebben en zwakkeren met andere chronische ziekten ).

127 views0 comments

Комментарии


bottom of page