top of page
Search

Het zal u maar overkomen

" De 37-jarige Nancy is geen onbekende voor de Vlaamse tv-kijker. Ze werkt bij de Brusselse politie en is te zien in het VTM-programma 'Flikken BXL'.

Een maand geleden kreeg ze haar eerste prik met het AstraZeneca-vaccin. Diezelfde avond nog ging het mis. Ze kwam niet meer uit haar woorden en belandde zelfs op de spoedafdeling. Ze had zware migraine, en dat is sindsdien niet meer veranderd.

"Twee neurologen zeiden dat het te maken heeft met het vaccin. Die tweede spuit laat ik zeker niet meer zetten", zegt de vrouw in Het Belang van Limburg.

Intussen heeft ons land beslist om gedurende vier weken de inentingen met AstraZeneca op te schorten voor mensen onder de 55 jaar. "Als ik dat hoor, voel ik mij bezeikt. Experten zeggen dat slechts een heel kleine minderheid zware bijwerkingen krijgt. Maar je zal zoals ik maar net die ene persoon zijn."


__________

Ik heb sinds december 2020 al vele keren gewaarschuwd dat alle C-vaccins experimentele producten zijn die ontwikkeld zijn volgens een volledig nieuwe technologie die nooit eerder is toegepast op de mens en zij allemaal nog in een onderzoeksfase verkeren.

Zelfs Pierre van Damme heeft in januari openlijk toegegeven dat we voor een nooit eerder gezien medisch EXPERIMENT staan en onderzoek in de toekomst zal uitwijzen of het vaccin werkt en wat de eventuele bijwerkingen zijn.


Ik heb ook al meermaals de vergelijking gemaakt met Russische roulette. Wat als die ene kogel net bij u zit en u degene bent die ernstige bijwerkingen krijgt of erger nog, sterft ? Bent u bereid om dat risico te lopen ? Is het niet beter om nog een tijdje te wachten tot er meer onderzoeksresultaten bekend zijn ?


Ondertussen heb ik al veel berichten, al dan niet met foto, ontvangen van Belgen die ernstige bijwerkingen hebben.

En dan nu dit. In de pers. Een heel klein topje van de ijsberg.


Waarom luisteren gezonde mensen niet naar wijze raad ?

Waarom informeren zij zich niet wat beter vooraleer de stap te zetten ? ( eigen onderzoek )553 views2 comments

2 Comments


Unknown member
Apr 12, 2021

Ik heb gehoord bij een cursus . Lerares heeft 14 jaar bij de politie gewerkt nu niet meer omdat de politie niet meer doet wat het doet de burger beschermen. Nu zij kent er nog mensen van . Een man van 51 jaar na een week genomen vaccin overleden plots uit het niks . Dit komt niet op het nieuws .

Like

Unknown member
Apr 11, 2021

De meerderheid van die gezonde mensen denken net dat ze héél goed geïnformeerd zijn en luisteren naar de 'wijze raad' van de 'experten'... Ze beseffen niet dat ze gemanipuleerde en geïndoctrineerd werden en worden...

Like
bottom of page