top of page
Search

Het systeem dat faalt

Een open brief die gedeeld werd op Facebook (en ondertussen werd verwijderd)


----------------------------------

"Beste Belgische regering,

De laatste ontwikkelingen betreffende Jurgen Conings zorgen opnieuw voor een grote verdeeldheid over het hele land.

Mensen die achter Jurgen staan stuiten op onbegrip en worden zelfs afgeschilderd als extreem rechts.

Daarom wil ik even de tijd nemen om dit toe te lichten en jullie te helpen het grotere plaatje te zien die jullie vaak missen....

De mensen die Jurgen steunen of hem zelfs "een held" vinden, doen dit niet omdat ze achter moord en geweld of zelfs racisme staan!

Nee, ze steunen hem omdat hij voor de burger symbool staat voor iets veel groters: - voor elke mens die (voornamelijk) het afgelopen jaar een wanhoopsdaad heeft gepleegd, -voor elk gezin dat financieel worstelt, -voor elk bedrijf dat zijn droom in rook heeft zien opgaan, -voor buitenproportionele maatregelen die volwassenen en tieners in depressie duwen en op termijn voor meer slachtoffers zorgen -voor het ontbreken aan dialoog met vakexperten met een andere visie en ruimte voor andere oplossing om het virus in te dijken - voor het zaaien van angst via de media in plaats van mensen te stimuleren en te helpen daar waar ze hun algemene gezondheid in eigen handen kunnen nemen, -voor al diegene die het afgelopen jaar een dierbare hebben moeten afgeven zonder een waardig afscheid, -voor alle eenzame ouderen in het verzorgingstehuis die al een jaar hun familie moeten missen, -voor de jarenlange bezuinigingen in de Zorg en ons algemeen welzijn, - voor corruptie onder politiekers en elitairen dat door de vingers wordt gezien, -voor het uitwringen van de burger terwijl jullie daar ook nog belachelijke lonen en premies voor ontvangen - voor het uitsturen van 450 man op zoek naar die ene, dat ontzettend veel vraagtekens oproept. Vraagtekens over vermoedens dat jullie ons iets verzwijgen of Jurgen moet zwijgen.... -voor het steeds met de vinger wijzen naar de burger en zelf totaal geen verantwoordelijkheid nemen.

Moet ik nog doorgaan? Want dat kan nog even blijven duren...

Jurgen Conings staat symbool voor een systeem dat gefaald heeft. En ik heb het hier niet over defensie maar over jullie,

Het Belgisch regeer systeem.

Mensen staan achter Jurgen omdat jullie al lang niet meer achter de burger staan... maar voornamelijk jullie eigen (politieke) belangen verdedigen.

Mag ik u uitnodigen, beste regering om te stoppen met verdeeldheid te zaaien onder uw eigen bevolking, stop aub met het vingertje wijzen, neem eindelijk eens uw verantwoordelijk. Het is tijd om de hand te reiken aan de burgers die uw loon betalen en dit land doen draaien.

Een verontwaardigde burger.

Andere meningen worden gerespecteerd.

Kopieer en deel indien je dezelfde visie deelt."728 views4 comments

4 Comments


Unknown member
Jun 03, 2021

👍👍💐💐💐

Like

Vandenbroucke dult geen kritische vraagstelling . “ Segregatie ? Wat is dat nu voor praat ?” (klik op de foto om volledig te zien )


https://www.facebook.com/1773662101/posts/10208969456471654/?d=n
Like

Benieuwd naar dit : Reiner Fuellmich over Neurenberg 2: ‘Over 2 tot 3 weken gaan grote rechtszaken van start’ Veel mensen hebben hun hoop gevestigd op de Duits-Amerikaanse advocaat Reiner Fuellmich om ons te redden uit de klauwen van de grote corporaties en het World Economic Forum. We bevinden ons in een soort Derde Wereldoorlog, waarbij de middenklasse wordt vernietigd en het MKB wordt overgenomen door reuzen zoals Amazon. Ze werken hier al meer dan 10 jaar naartoe, zei Fuellmich enkele dagen geleden in gesprek met de Engelse schrijver en journalist James Delingpole. “Over enkele weken gaan hele grote rechtszaken van start,” zei Fuellmich, die zijn pijlen heeft gericht op de Duitse viroloog Christian Drosten, die de PCR-test voor corona ontwierp; Lothar Wieler,…

Like

Het staat als een paal boven water dat het beleid compleet heeft gefaald, maar erger nog is de vaststelling dat men volhardt in de boosheid. De "collateral damage" is inmiddels niet te overzien en overtreft ruimschoots de schade die rechtstreeks door het virus is aangericht. Om de verdeeldheid binnen de bevolking te maximaliseren, gaat men nu ook de mensen culpabiliseren die, op basis van wetenschappelijk onderzoek, wijselijk voor het vaccin bedanken.

Like
bottom of page