top of page
Search

Het Geulenpaleis

Federaal Procureur F. Van Leeuw is er als de kippen bij om alle kritiek en vragen die het volk - overigens zeer terecht - stelt over de wijze en de staat waarin Jurgen plots, dezelfde voormiddag, door 2 personen gevonden is, af te doen als " complotten ".


Ik ben die framing eerlijk gezegd kotsbeu. Wij worden behandeld als dorpsidioten zonder enig verstandelijk vermogen. Het lijkt mij dan ook noodzakelijk om de leugens die tot dusver op ons bord gelegd zijn aan de kaak te stellen.


1. Het Dilserbos is 100 ha groot waarvan 90 ha bosreservaat.

De eerste 2 dagen na de verdwijning van Jurgen is het Dilserbos uitgekamd door 400 militairen met hulp van het Duits leger, het Nederlands leger, Amerikaanse militairen en en delegatie van de CIA EN door drones, helicopters en speurhonden. Ze hebben van in de vroege ochtend tot laat op de avond gezocht.

100 ha betekent dat elke militair een gebied van maximaal 2500 m2 diende te doorzoeken. Dat is een peulenschil voor een getraind militair. Het narratief van " ja maar, het was als een korrel rijst zoeken op 20 voetbalvelden met hoog gras" is dus klinkklare onzin.


2. Het Dilserbos is een plek waar veel gemountainbiked wordt. De vele, vele, bospaden zijn in het ganse bos al jarenlang goed uitgereden.

Sinds corona is het aantal mountainbikers en overigens ook wandelaars in het Dilserbos gigantisch toegenomen. Als Jurgen inderdaad al weken lang dood in dat bos lag, dan zou de sterke penetrante lijkgeur zich al lang verspreid hebben en zijn lijk al lang gevonden zijn.


3. Buurtbewoner P. Boumans gaat elke dag met zijn honden Soufflé en Murphy wandelen op deze plek.


Zijn honden lopen los. Een van zijn honden heeft sterke jachtinstincten en loopt altijd in het bos te snuffelen. Als Jurgen al 3 weken op die plek lag te ontbinden zouden zijn honden de man al lang gevonden hebben. Boumans is diezelfde ochtend nog op dezelfde plek gaan wandelen met zijn honden. Hij heeft niets geroken en zijn honden hebben niets gevonden.


4. Leonard Houben heeft Jurgen gevonden EN gezien. In de video ( zie artikel ) zegt hij " hij zag er perfect uit, hij was alleen dood "

Als Jurgen er perfect uitzag dan was hij ofwel nog maar recent dood ofwel zijn ze hem kort voordien op die plek gaan leggen (wat dus ook zou verklaren waarom wandelaar Boumans niets geroken heeft toen hij diezelfde ochtend op dezelfde plek is gaan wandelen en zijn honden Jurgen de voorbije weken ook niet gevonden hebben ( aangetrokken door een geur die bij honden sterker ontwikkeld is dan bij de mens )


5. De ontbinding van een lijk begint meteen na het overlijden.


Als een lijk 3 weken in een bos blootgesteld wordt aan regen, zon en warmte, gaat de ontbinding zeer snel door eigen bacteriën en blootstelling aan allerlei micro-organismen, insecten en knaagdieren. De huid verkleurt in de dagen na overlijden eerst tot groen en na ongeveer 2 weken wordt de huid zwart. Na een paar dagen begint het lichaam op te zwellen door de gassen en vorming van het rottingsvocht. Na 2 weken ontstaan de rottingsblaren. De weke delen zoals ogen en ingewanden zijn weg. Volgens Houben zag Jurgen er perfect uit, dus hij kan onmogelijk lang dood geweest zijn.


6. Volgens het officiële narratief dat gisteren van 12u35 de wereld in gestuurd is, zou Jurgen al minsten 3 weken dood zijn en in een dermate staat van ontbinding verkeren dat hij onherkenbaar was.


Dit stemt niet overeen met de getuigenis van Houben. Later op de avond is er gesteld dat uit maden onderzoek zal blijken hoe lang Jurgen precies dood is. Ook dit kan onmogelijk als Jurgen er nog perfect bij lag.


7. Wat 100% zeker is, is dat de burgemeester van Maaseik liegt wanneer hij zegt dat hij tijdens het mountainbiken een penetrante lijkgeur geroken heeft, meteen dacht aan Jurgen en de politie heeft verwittigd. Boumans had Jurgen al eerder gevonden en de politie verwittigd.

De fietsende maten van de Burgemeester, die voor hem reden hebben niets geroken, wandelaar Boumans heeft op dezelfde plek niets geroken, zijn honden hebben niets geroken, de vele wandelaars die al dan niet met hond de voorbije weken op dezelfde plek rond gelopen hebben, hebben niets geroken en de vele mountainbikers die op deze plek gepasseerd zijn ook niet. Leonard Houden heeft wel iets geroken toen hij de eerste keer in het bos liep maar de geur was zeker niet sterk want toen hij de tweede keer terug ging, is hij meermaals 20 m naar links, 20 m naar rechts op en af gelopen tussen de varens tot hij op een bepaald moment tegen de voet van Jurgen aanstootte Hij is dus niet geleid geworden door " eens sterke penetrante geur " die de burgemeester beweerdelijk op het fietspad dat zo'n 50 m verder lag, geroken zou hebben.

De pertinente vraag die zich hier stelt is, waarom is de Burgemeester plots op die plek ( waar hij naar eigen zeggen al lang niet meer was geweest ) gaan fietsen en waarom heeft hij beweerd dat hij degene is die Jurgen gevonden heeft ?

Ze vinden Jurgen gedurende weken niet en dan plots zouden 2 personen hem dezelfde voormiddag gevonden hebben ?

Komaan zeg.


8. De tante van Jurgen heeft geëist om het lijk van Jurgen te zien. Het is geweigerd geworden terwijl identificatie van een lijk door naasten gewoonlijk het eerste is dat plaats vindt.


De autopsie gebeurt pas nadien, in principe met toelating van de familie. Hier gebeurt de autopsie blijkbaar ambtshalve zonder toelating van de familie en krijgen ze hem niet te zien tot deze achter de rug is.


Dit verhaal " stinkt " kilometers in de wind en daarmee doel ik niet op de lijkgeur.

Ik geloof geen woord van de leugenpers en ook geen woord van het narratief dat de officiële instanties door onze strot proberen te duwen.


Ik geloof daarentegen wel de commandant van Jurgen die 2 dagen na zijn verdwijning aan de collega's van Jurgen gemeld heeft dat Jurgen dood was ( wat samenvalt met dag dat er in het Park Hoge Venen 6 schoten zijn gehoord ), ik geloof wandelaar Boumans en ik geloof jager Houben die Jurgen gevonden heeft. Kortom, ik geloof de getuigenissen die vanuit het VOLK komen en die overeenstemmen met de feiten en een zeer natuurlijk logica.


Ik heb het recht om te geloven wat ik wil. Ik heb het recht om te luisteren naar wat mijn buikgevoel en mijn gezond verstand zeggen.


Ik heb geen enkel vertrouwen meer in de overheid. Nul, niks, nada.

Mijn wantrouwen is nog nooit zo groot geweest als nu.

Het is aan de officiële instanties om te BEWIJZEN wat zij beweren.

Van het eerste tot het laatste. Niet alleen met betrekking tot Jurgen maar over het ganse corona narratief dat ook met haken en ogen aan mekaar hangt en bol staat van de leugens. Bahhhh....


3,733 views9 comments
bottom of page