top of page
Search

Het bewijs (weer) geleverd dat mondmaskers niet beschermen en PCR test onbetrouwbaar is


"Al 26 besmettingen met gevaarlijke Indische variant in België "

"Voor zover bekend staat de teller in ons land voorlopig op 26 gevallen van de Indische variant van het coronavirus. In maart werden voor het eerst twee besmettingen vastgesteld in het Antwerpse, waar een grote Indiase gemeenschap gevestigd is. In dat geval ging het om mensen die net naar India gereisd waren, en het virus vermoedelijk daar opliepen. In april kwamen er (voorlopig) vier gevallen bij: twee in Schoten en Deurne, en twee in Brussel. Dat kwartet had recent niét gereisd, het gaat dus om besmettingen die in België doorgegeven werden (en die lijken aan te geven dat het virus ook in ons land onder de radar circuleert).


Donderdag sprong de teller naar 26, toen bleek dat 20 Indiase studenten die in ons land verpleegkunde kwamen studeren ook besmet waren: 9 in Leuven en 11 in Aalst. Zij maakten deel uit van een groep van 43 studenten die op 12 april aankwam in ons land. De betrokken studenten waren nog niet in aanraking gekomen met de Belgische bevolking, en zitten nu in strikte quarantaine.


"Er zijn een aantal hypothesen waarom de studenten toch positief blijken nadat ze verschillende keren getest zijn. Daar zijn verschillende hypothesen voor", zei viroloog Marc Van Ranst in de studio van Terzake. "Ze liepen het op in het vliegtuig, ze liepen het virus op in de wachtrij van de luchthaven in Parijs of de meest waarschijnlijke is dat ze het op de bus opliepen door een superverspreider. Iemand die niet gedetecteerd werd door een PCR-test of de antigeentest. Dat moet serieus uitgevlooid worden. Geen enkele test is honderd procent betrouwbaar, maar hier moeten we het onderste van naar boven halen."


Van Ranst voegde er nog aan toe dat we nu zeker niet moeten spreken van een uitbraak met de Indische variant in ons land.

___________

1) in een vliegtuig zit iedereen tijdens de ganse vlucht met een mondmasker 2) in de wachtrij van de luchthaven ( en de volledige luchthaven ) heeft iedereen een mondmasker op 3) in de bus heeft iedereen een mondmasker op 4) de mensen dragen overal een mondmasker ook buiten.

Desalniettemin " besmet " geraken betekent dat de mondmaskers voor geen meter werken.


PCR testen : Minister Verlinden heeft in de pers verklaard dat de 9 Indische studenten die recent toegekomen zijn bij KULeuven 2 x getest zijn en telkens negatief waren. Nu wordt er gezegd dat de 9 ( Leuven ) + 11 (Aalst ) studenten nog geen contact hadden met de Belgische bevolking maar thans toch " besmet " blijken te zijn.

Wat is een PCR dan waard ? Valse positieven en ... valse negatieven ?


Ondertussen rollen getuigenissen binnen waarvan ik er eentje anoniem citeer : BRUGGE - 20 verpleegkundigen van het wit geel kruis die ingeënt zijn met het vaccin zitten ziek thuis. De Indische variant die naar verluid resistent is tegen het vaccin ".


Dit wordt ondertussen ontkend door het wit geel kruis.


361 views2 comments
bottom of page