top of page
Search

Het belang van het versterken van het immuunsysteem

Gepost op 10.05.2020 en nog altijd even actueel. Bekijk de video en sta even stil bij wat deze longspecialist zegt.


Bron: Youtube


Het is de plicht van de overheid om te waken over de fysieke EN de psychische gezondheid van de bevolking door:

1) te STOPPEN met het systematisch voeden van de angstpsychose en de dagelijkse extreem negatieve berichtgeving die het volk psychologisch helemaal onderuit halen en leiden tot veel depressies, zelfdoding, overmatig gebruik van anti-depressiva, slaapmedicatie, angstremmers e.a., meer psychisch lijden, meer huiselijk geweld, meer agressiviteit, meer drugs- en alcohol, meer verwaarlozing van het ik, ongezonde voeding, verlies van zin in het leven, wanhoop, ... Breng positief nieuws. Geeft de mensen perspectief en hoop. Wees correct en volledig in de berichtgeving. Vermeldt het grote aantal ziekenhuisontslagen. Geef informatie over het profiel van gehopsitaliseerden (bejaarden met comborditeiten en/of onderliggende aandoeningen). Vermeld dat er in een normaal jaar 300 mensen per dag sterven en in een normaal mensen 7.000 mensen per dag worden opgenomen in een ziekenhuis zodat het volk de zaken in hun juiste context kunnen plaatsen.

2) het voeren van campagnes rond gezonde voeding en supplementen (zeker in de wintertijd) evenals het belang van bewegen en outdoor activiteiten zodat het immuunsysteem niet aangetast wordt doch integendeel versterkt wordt. Het kan en mag niet de bedoeling zijn dat mensen verworden tot kasplantjes die tegen niets meer bestand zijn en hen voor te houden dat zij " beschermd " zullen zijn eens zij gevaccineerd zullen zijn. Een RNA/anti-lichamen vaccin zal mensen NIET beschermen als hun eigen immuunsysteem volledig verzwakt is.

3) te investeren in instructie video's hoe mondmaskers moeten gedragen worden en wanneer en in welke gevallen handen moeten ontsmet worden of gewassen.

3a) Ons immuun systeem verzwakt door de mondmaskerplicht. De mondmaskers die we dragen zijn NIET steriel. Medici en verpleegkundigen hebben geleerd hoe ze een chirurgisch masker moeten aan-en af doen. Zij weten dat je een mondmasker niet mag aanraken en binnen de 2-3 uur moeten weg smijten of vroeger als het vochtig wordt door uitgeademende lucht. Er wordt door de overheid geen enkele aandacht besteed aan hoe het volk (volwassenen en kinderen) met mondmaskers omgaan. Zolang we er eentje dragen is het al lang goed.

De WHO heeft een paar maanden geleden in een video afgeraden dat gezonde mensen chirurgische of stoffen mondmaskers zouden dragen omdat het infectie ziekten kan veroorzaken ( zie eerdere post met video ). Mondmaskers zijn voor het volk inderdaad serieuze infectiehaarden die meer kwaad dan goed doen als ze niet behandeld worden zoals het moet. Bij de ene zit het mondmasker in een handtas, bij de andere in een broekzak. Velen springen er achteloos mee om omdat ze geen idee hebben hoe je met een mondmasker moet om gaan. We zetten het meermaals per dag op en af. We raken het vaak aan met onze handen. We hergebruiken hetzelfde mondmasker meermaals. Op die manier stapelen de bacterieën zich op. Bovendien ademen we uitgeademende CO2 terug in. Ik ben tegen mondmaskers waarvan het nut nooit bewezen is ( integendeel ) maar we moeten ze met zijn allen blijven dragen. Gezien de overheid het dragen van mondmaskers binnen en buiten verplicht stelt MOET zij aandacht hebben voor de neveneffecten van mondmaskers, de bevolking op correcte wijze informeren om bijwerkingen zoveel mogelijk te voorkomen.

3b) het overmatig wassen en ontsmetten van handen tast het immuunsysteem evenzo aan. Op onze huid zitten niet alleen vieze microben maar ook miljarden goede bacterieën die ons beschermen. Als we onze handen vaak wassen en ontsmetten verwijderen of doden we deze goede bacterieën en kunnen we nog enkel overleven in een gesloten glazen bokaal. De overheid moet duidelijke instructies geven WANNEER en in WELKE omstandigheden handen best ontsmet of gewassen worden en mag geen smetvrees veroorzaken.


Het is onverschoonbaar en onethisch om de fysieke en psychische gezondheid van de bevolking compleet op de helling te plaatsen met aanhoudende vrijheidsbeperkende maatregelen die hun fysieke en psychische gezondheid sterk aantasten onder de aankondiging dat een RNA "vaccin" hun immuunsysteem misschien wel, maar misschien ook niet zal beschermen. Als het natuurlijk immuunsysteem op peil gehouden wordt of beter nog, versterkt wordt, is preventieve vaccinatie met anti-lichamen (2) die het lichaam zelf al aanmaakt (cf " vaccin " van Astrazeneca) compleet overbodig.

129 views0 comments
bottom of page