top of page
Search

Het avontuurlijk leven van een vrt getuige


Bezuinigingen bij VRT. Getuigen worden nu dubbel gebruikt (lees : driedubbel, vierdubbel...)Wie is Chris Shaw, de supergetuige die door de VRT wordt opgevoerd in verschillende zaken?

Een pientere Twitteraar viel het op dat de VRT in twee belangrijke zaken een wel heel opmerkelijke getuige aan het woord liet. Op 30 oktober 2020 getuigde ene Chris Shaw uit New Jersey in het VRT nieuws dat hij twee verkiezingsbrieven had gekregen en dat hij eigenlijk twee keer zou kunnen stemmen in de Amerikaanse verkiezingen.

Op 9 november 2020 voert het VRT nieuws een getuige op die het vaccin van Pfizer tegen corona heeft gekregen. De getuige zegt niet te weten of hij het echte vaccin dan wel een placebo heeft gekregen, maar hij zit in de controlegroep van vaccinmaker Pfizer.


De getuige beweert hoofdpijn gehad te hebben na het ingespoten krijgen van het vaccin, maar “dat zou evengoed kunnen gekomen zijn doordat ik de avond ervoor iets gedronken heb (grijns)”…


Wie is deze getuige?…. Opnieuw Chris Shaw. Wat draagt hij? Nog steeds dezelfde ‘trainer’ die hij 10 dagen ervoor ook droeg in zijn andere getuigenverslag. https://www.tscheldt.be/bezuinigingen-bij-vrt-getuigen.../

En .... in 2019 is deze "getuige" ook al meermaals opgevoerd geworden voor telkens iets anders. Zelfde locatie, zelfde zetel, zelfde trainingspak, zelfde houding, zelfde .... alles.

299 views0 comments
bottom of page