top of page
Search

GROEN LICHT VOOR VACCINATIE KINDEREN 5-11 JAAR

Frank VDB zei het vorige week al. Er waren die week 736.000 "kinderpfizer " vaccins toegekomen in ons land en hij vond en vindt dat die moeten gezet worden en wij daar nog voor het eind van deze maand mee moeten beginnen.


WAAROM de vaccinatie van kinderen nu precies nodig is, vindt Frank niet nodig om te duiden. Als jij zegt dat het nodig is, dan is dat zo. Waar en wanneer hebben we dat nog gezien ?


Een paar uur geleden hebben de ministers van Volksgezondheid het licht formeel op groen gezet voor kinderen tussen 5 en 11 jaar ".

Dat er al veel eerder beslist werd om de kinderen van die leeftijdscategorie vanaf te vaccineren wordt wijselijk verzwegen, zoals steeds. De kindervaccins werden al een paar maanden geleden besteld. De strategie voor kinderen ook al ettelijke weken geleden voorzien.


Ondertussen lezen we al op de site laatjevaccineren.be

" Samen kunnen we corona onder controle krijgen. Door iedereen te vaccineren. Ook jonge kinderen. Zo kan het virus zich minder en moeilijker verspreiden. Door je kind te laten vaccineren, wordt het beschermd tegen COVID-19 én raakt het gezins-, school- en vrijetijdsleven van kinderen minder verstoord. Laat je kind dus vaccineren. Want beter beschermd, da’s blijven leren, sporten en spelen! Alle kinderen van 5 tot en met 11 jaar krijgen de kans zich te laten vaccineren tegen COVID-19 en ontvangen hiervoor de komende weken een uitnodigingsbrief met de nodige informatie.

De eerste vaccinatiemomenten zijn voorzien eind 2021 - begin 2022. Kinderen met onderliggende aandoeningen krijgen voorrang.


Om de goesting in een spuitje bij de kindjes zelve in de schijnwerpers te plaatsen zoekt In The Picture nu 200 figuranten om een reclamespotje te draaien. Ze zullen tegen betaling van 70 euro moeten acteren dat ze het spuitje super mega tof vinden, terwijl in werkelijkheid veel kindjes gewoon gerust gelaten willen worden. Geen spuit. Geen mondmasker, vrij en blij spelen met vriendjes.https://www.tijd.be/dossiers/coronavirus/licht-op-groen-om-kinderen-van-5-tot-11-jaar-te-vaccineren/10354789.html

10 views0 comments
bottom of page