top of page
Search

GEEN SIGNIFICANT VERSCHIL VAN BESMETTELIJKHEID TUSSEN GEVACCINEERDEN EN NIET GEVACCINEERDEN...

THE LANCET : GEEN SIGNIFICANT VERSCHIL VAN BESMETTELIJKHEID TUSSEN GEVACCINEERDEN EN NIET GEVACCINEERDEN - ZIEKENHUISOPNAMES - DODEN

Ik het het afgelopen jaar al ettelijke bladzijden gespendeerd aan dit onderwerp en op basis van de cijfers ( in B en andere landen ) A + B aangetoond dat de vaccins NIET beschermen tegen besmetting en besmettelijkheid.

Nu staat het in de Lancet en reageerde Prof. Schoofs, hoogleraar moleculaire biologie KUL met een opluchting dat zij haar cursus immunologische basiskennis niet moet aanpassen. https://www.thelancet.com/journals/laninf/article/PIIS1473-3099(21)00768-4/fulltext?fbclid=IwAR0HJl8ku2dNzUcoUCiv6kzCIJuFTJymMTijTI8i0gfeLnk1KJR036UtEf8

Nieuw is dit echter niet. Een paar maanden geleden verklaarde Steven Van Gucht met uitgestreken gezicht in de pers " we hebben nooit beweerd dat de vaccins beschermen tegen besmetting " . Hij kende de studie toen wellicht al. Deze studie is overigens voordien al vooraf gegaan door andere studies die tot dezelfde conclusie kamen.

Er is echter meer. Besmettingen stelt niets voor en dit al zeker niet met Omikron waarvan de symptomen dezelfde zijn als van een verkoudheid. Veel belangrijker is de beoordeling van de ziekenhuisopnames en de doden. Deze twee factoren worden nog steeds onder de mat geveegd. In oktober 2021 gaf Frank VDB tijdens de plenaire vergadering van de kamer ( waar hij alle cijfers opsomde ) toe dat 70% van alle ziekenhuisopnames gevaccineerden waren. Dat percentage is vervolgens gestegen naar 90%. Sommige artsen zijn naar voren getreden en hebben in de pers verklaard " bij ons is 100% gevaccineerd " ( dat was inclusief IC ). In het WZC waar mijn mama verbleef was 100% driedubbel gevaccineerden en nu is 100% ziek van corona of Flurona. Ik heb haar daar afgelopen maandag weg gehaald.

En dan is er nog dat andere fenomeen dat zich in ALLE landen schijnt voor de doen : de sterkte oversterfte, niet door corona ( die volgens de data van Statbel in 2021 amper 5% van het totaal aantal overlijdens bedroeg ) maar hoofdzakelijk wegens ... hartproblemen. Toch wel heel eigenaardig dat die overlijdens door hartziekten of - aandoeningen zich overal tezelfdertijd voordoen. https://www.tiktok.com/@zombie.jedi/video/7022897805781896454?_d=secCgwIARCbDRjEFSACKAESPgo89WKe1pRketAeX%2BsqIcMt8s%2F3UztK7v68OI2LpSQG6VJwr1tnVvNAwMSHzT8Plg1A0w8DI9X%2BL6%2F2Qx74GgA%3D&language=nl

Wat alle " complotgekkies " en "wappies al geruime tijd verkondigen inzake besmettingen en besmettelijkheid is inmiddels bewezen en ook toegegeven door zij die de eerste, tweede en derde spuit aanhoudend aanbevolen hebben alshet Nirvana van gezondheid ( met bedreiging aan het adres van degenen die liever wachten )

Dat hoofdzakelijk gevaccineerden ziek worden en opgenomen in een ziekenhuis is iets waar vandaag niemand nog naast kan kijken.

Het laatste en voornaamste punt staat ook al vast maar dàt zullen de hoge heren nooit toegeven. Ze verzinnen ( en betalen veel geld voor fake studies ) allerlei uitvluchten om het hoge aantal doden te verklaren :

  • Alexander De Croo : het hoge aantal miskramen voor de 6de maand is te wijten aan het klimaat

  • een louche studiebureau : de komende jaren zullen 40 miljoen mensen sterven door temperatuurveranderingen ( weer de fout van het klimaat dus ) Enige uitleg over het feit dat er plots zoveel mensen ( ook zeer jonge ) hartproblemen ontwikkelen hebben we nog niet gekregen. Het rapport van EMA van december 2020 en december 2021 waarin uitdrukkelijk gewezen wordt op myocarditis en pericarditis, de eigen bekentenissen van Pfizer op dit punt, de waarschuwingen van duizenden artsen en wetenschappers wereldwijd, worden allemaal onder de mat geveegd. Genegeerd. Het uur "U " zal echter komen. En dat gaat niet lang meer duren.

https://www.thelancet.com/journals/laninf/article/PIIS1473-3099(21)00768-4/fulltext?fbclid=IwAR0HJl8ku2dNzUcoUCiv6kzCIJuFTJymMTijTI8i0gfeLnk1KJR036UtEf8

3 views0 comments
bottom of page