top of page
Search

Fins parlementslid windt er geen doekjes om...

Na Nederland ( Tweede Kamer ), Oostenrijk ( Parlement ) en Duitsland ( Parlement ) gooit nu ook een Fins Parlementariër de stok in het spreekwoordelijke hoenderhok ...

De toespraak van 16 juni 2021 door Parlementslid Ano Turtiainen laat niets aan de verbeelding over. Hij heeft het over vaccin schade en vaccin doden en de verdeeldheid tussen de "wakkeren " en de " slecht geïnformeerden.


De kamervoorzitter heeft zijn micro meermaals uitgezet. Ano is ook verschillende keren onderbroken ( wat tegen de regels is wegens monopolie van pleidooi ) maar hij heeft moedig verder gesproken tot het einde van zijn speech. De onderbroken passages kan u zelf invullen.


Hieronder de vertaling van zijn volledige speech :


" Geachte voorzitter, dit is een kwestie van herstructurering van onze diensten (SOTE). Maar het belangrijkste is helemaal niet aan bod gekomen in de presentatie, en daarom wil ik er graag een paar woorden over zeggen. Door dit verschrikkelijke COVID-beleid in Finland, met inbegrip van deze giftige COVID-injecties met voorwaardelijke vergunningen tot commercialisatie, dreigt er een gezondheidsramp en daarom moet niet alleen SOTE, maar alles worden geherstructureerd.


Beste collega's, in deze SOTE-presentatie is geen rekening gehouden met dit extreme menselijke experiment dat een ernstige bedreiging vormt voor onze natie; de resultaten en de verantwoordelijkheden ervan. Wie is verantwoordelijk, wie zorgt ervoor en hoe, en waar? Ja, en wie betaalt? [MP, Sari Sarkomaa schreeuwt: "De staat betaalt!"]


Voor de goede orde: volgens het EMA, het Europees Geneesmiddelenbureau, zijn er in Europa 1.354.336 mensen die lijden aan de bijwerkingen van COVID-vaccins. Het aantal sterfgevallen door vaccins is 13.867 op 5 juni 2021. Geschat wordt dat slechts in 1-10% van de gevallen een bijwerking wordt gemeld. Dit zou betekenen dat meer dan 10 miljoen mensen in Europa last hebben van bijwerkingen en dat er al meer dan 100.000 doden zijn.


Beste ondernemers, opdrachtgevers, artsen en leiders, u bent verantwoordelijk wanneer burgers lijden onder dit menselijk experiment van farmaceutische bedrijven en schadevergoeding gaan eisen, als u het publiek onder druk hebt gezet of geïnstrueerd om deze experimentele vaccins te nemen. [Voorzitter klopt] [2. Plaatsvervangend voorzitter, Juho Eerola: "Nu, Rep. Turtiainen, terug naar welzijnsgebieden."] Dit heeft ermee te maken.


U weet dat de nadelen van COVID-vaccins groter zijn dan de voordelen.


Vaccinfabrikanten zijn nergens verantwoordelijk voor, want het is een experiment waar mensen vrijwillig aan meedoen. [Ander parlementslid zegt: Spreekt u over SOTE?] Het is begrijpelijk dat u dit niet wist, want ook u bent misleid, maar nu kent u uw verantwoordelijkheid. [Voorzitter klopt met de hamer om hem te stoppen - Vice-voorzitter, Juho Eerola: "ga nu terug naar de kwestie welzijnsgebieden! "]


Ik doe ook een beroep op elke burger, op iedereen: informeert u zich alstublieft, doe niet meer mee aan dit menselijk experiment. We hebben al het bewijs om de betrokkenen te veroordelen en het experiment te onderbreken. Traditionele definitie van een vaccin is het injecteren van een zwak of dodelijk virus in een persoon, waardoor het immuunsysteem wordt geactiveerd. Deze experimentele COVID injecties zijn niet zoals dat. Ze zijn een dodelijk en verlammend gif dat het immuunsysteem vernietigt. Ik ben er de hele tijd mee bezig.


Waarom al deze professoren, de Nobelprijswinnende viroloog, en de artsen die deze problemen aan de orde stellen, de journalisten, en de slachtoffers van deze bijwerkingen volledig gecensureerd worden uit de discussies, zoals u mij hier nu probeert te censureren. Dit zou een waarschuwingssignaal moeten zijn voor iedereen. Zelfs de ontwikkelaar van deze mRNA-vaccins, Robert Malone, maakt zich zorgen over wat anderen nu met zijn werk doen.


Beste burgers, COVID-vaccins zijn een volledig risicoloze onderneming voor de farmaceutische bedrijven, vanwege de kwijting en vrijstelling van aansprakelijkheid die door de Finse staat is verleend.

[Parlementslid, Merja Kyllönen schreeuwt] THL, STM, SOTE-personeel, media en het Parlement zijn een marketingmachine geworden, die gehersenspoeld wordt door de experimentele farmaceutische industrie. In mijn toespraak van vorige week vertelde ik u dat in Finland 78 mensen zijn overleden aan COVID-vaccins, een dag later waren het er 85, en er zijn nu 1426 ernstige bijwerkingen gemeld. Het totale aantal meldingen is 2.464 en er wachten nog 3.950 meldingen op verwerking )


Geachte collega's, u heeft nu... [Kamervoorzitter sluit microfoon af] ...meer bloed aan uw handen. Laten we hier alstublieft mee stoppen.... ( kamervoorzitter sluit opnieuw microfoon af ) ...land heeft eenwording en wederopbouw nodig. SOTE moet volledig herontworpen worden. We kunnen geen voorstel accepteren waarvan we de financiering niet kennen. In dit SOTE-plan is de grootste verliezer de burger.


Dit Huis heeft bewust het publiek misleid, en dit veroorzaakt enorm gezondheidsleed bij het publiek. Minister Kiuru en de regering, wanneer neemt u uw verantwoordelijkheid en treedt u af?

En nu deze e-mails van de Amerikaanse COVID-keizer Anthony Fauci hem hebben ontmaskerd als een regelrechte... [Kamervoorzitter sluit opnieuw microfoon af ) ...oplichter en leugenaar. Ik vraag u ook, wanneer de oppositie in dit huis haar verantwoordelijkheid begint te nemen in deze kwestie. - Dank u.

----------------------------------


En wat doen ze in België ? Niets. Ze negeren het probleem. Ze liegen aanhoudend en blijven vast houden aan het narratief dat de voordelen groter zijn dan de nadelen. De voordelen van het vaccin zijn NIET bewezen. De nadelen zijn daarentegen WEL gekend maar ze blijven toch verder doen.


Wanneer gaat bij ons eens een parlementariër de kat de bel aanbinden en de cijfers voorleggen als bewijs van de medische ramp die zich voor onze ogen uitrolt ?

Dit is een genocide ( volkerenmoord ).

Definitie van genocide : een bijzondere massale vorm van buitengerechtelijke executie van mensen zonder onderscheid van geslacht, leeftijd en ras.

Genocide is een misdrijf in het internationale recht dat door de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties in Resolutie 96 omschreven werd als 'de ontzegging van het recht van bestaan van een gehele menselijke groep.' Genocide staat in haar praktische uitvoering vaak gelijk aan massamoord hoewel ook andere daden onder de definitie vallen.


1,080 views6 comments
bottom of page