top of page
Search

Facebook werkt samen met WHO

FACEBOOK WERKT SAMEN MET WHO OM ADVERTENTIES DIE VACCINATIES AFRADEN TEGEN TE GAAN - SCHENDING VAN HET GRONDWETTELIJK RECHT VAN VRIJHEID VAN MENINGSUITING DAT GEWAARBORGD WORDT DOOR DE GRONDWET EN... DE EU.


Bron: HLN


"Facebook lanceert een nieuw beleid dat advertenties verbiedt die tegen vaccinaties pleiten. “We willen dit soort van reclame niet op ons platform”, klinkt het. “We willen advertenties die schadelijk zijn voor de volksgezondheid verbieden”. Het bedrijf laat ook weten hiervoor samen te werken met de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO). "Advertenties die voor of tegen de wetgeving of overheidsbeleid rond vaccins pleiten, zijn wel nog toegestaan. Bij deze advertenties komt een label, zodat gebruikers makkelijk kunnen zien wie de reclame heeft betaald. " Eerder werden al reclames geweerd die leugens over vaccinaties de wereld in hielpen. “We zullen inspanningen blijven doen om de mensen die ons platform gebruiken gezond en veilig te houden”, benadrukt Facebook. Het nieuwe beleid van Facebook gaat de komende dagen in.

 

Dit is wel heel straf.


Waar haalt FB de pretentie vandaan om te beweren dat advertenties die vaccinatie afraden schadelijk zijn voor de volksgezondheid ?

Bestaat er enig bewijs dat vaccins " gezond " zijn en de volksgezondheid beschermen? NEEN.


En dit al zeker niet voor wat betreft het Covid19 vaccin dat nog in een experimentele fase verkeert, tijdens de testfase 3 al meermaals ernstige medische problemen heeft veroorzaakt ( in die mate zelfs dat het testen stop gezet is ). De middellange en lange termijn nevenwerkingen van het Covid19 vaccin ( want daarover gaat het ) zijn nog niet gekend en kunnen ook niet gekend zijn gezien het vaccin nog volop in ontwikkeling is maar toch reeds al meerdere maanden in productie is.


Er bestaat niet het minste bewijs dat het Covid19 vaccin veilig en efficiënt is maar toch gaat FB alle advertenties met informatie hierover - zodat het volk op een correcte manier kan inschatten aan welke risico's zij zich bloot stelt - verbieden en enkel nog advertenties die dit vaccin promoten toelaten?


Dit is bedrieglijk EN een niet mis te verstane openlijke steun aan pharma bedrijven die pro memorie, vrijstelling van product aansprakelijkheid genieten. Als er doden vallen door het expertimentele Covid19 vaccin kunnen zij niet aangesproken worden.

Op legaal vlak overtreedt FB met deze beslissing op zeer ernstige wijze het Grondwettelijk recht op vrije meningsuiting.


Wie van oordeel is dat het Covid19 niet veilig is, heeft het RECHT om dit openlijk te verkondigen met of zonder onderbouwing van dit standpunt. Tot nader order leven we nog altijd in een democratische rechtstaat en niet in een dictatuur waar slechts het woord van de dictator geldt en alle anderen geen recht van spreken hebben.
90 views0 comments
bottom of page