top of page
Search

EUDRAVIGILANCE ( EMA ) DATABANK GEGEVENS TOT 09.07.2022

Geregistreerde doden na Covid vaccinatie

Totaal : 25.837 ( + 156 tov vorige week )

BiontechPfizer: 12.596 (+103) Moderna: 6.194 (+28) AstraZeneca: 5.611 (+18) Johnson&Johnson: 1.436 (+7) Novavax: 0 (0)


Eertijds werd ons gezegd : " elke corona dode is er één teveel ". Dat is juist. Maar ... dat geldt ook voor elke vaccin dode evenals voor elke gevaccineerde burger die bijwerkingen ondervindt en ernstige tot levensbedreigende aandoeningen oploopt zoals myocarditis, pericarditis, hartfalen, hartziekte, leverschade, auto immuun ziekten en ga zo maar door.

Het is ondertussen gemeenzaam geweten dat de vaccins niet doen wat ze beloofd hebben. Meer nog, er is staalhard gelogen over de werkzaamheid en de veiligheid van het product. Als mensen na 3 - 4 inentingen nog steeds ziek worden, dan werkt het spul niet. Punt. Als - zoals de praktijk uitwijst - voornamelijk de gevaccineerden ziek worden, dan is er iets grondigs mis met het product. Dit hoeft geen verder betoog. De vele, vele, studies hebben dit al ten overvloede aangetoond.

De leugen van de eeuw ligt zichtbaar aan de oppervlakte. We kunnen er niet meer naast kijken. Maar toch blijven ze ermee verder doen. Hoe is het in Godsnaam mogelijk dat een experimenteel product dat niet werkt en niet veilig is en bovendien bij zovelen bijwerkingen tot zelfs de dood veroorzaakt, nog altijd toegelaten is op de markt ?


6 views0 comments

Comments


bottom of page