top of page
Search

Wie gelooft dit narratief nog???

Alle rusthuisbewoners zijn dubbel gevaccineerd.

Maar toch sterven er plots 12 rusthuisbewoners door de Delta variant aka Indische variant ? En dit terwijl de " experten " verklaard hebben ( en in alle kranten gestaan heeft ) dat het "vaccin " ook beschermt tegen de Indische variant ?


Duhhh....


Die oudjes zijn gestorven door het " vaccin ". Punt.

Er ligt GEEN ENKEL bewijs voor dat de " vaccins " werken.

Er ligt trouwens ook geen enkele bewijs voor dat de Indische variant überhaupt bestaat. Naar verluid bestaat er weliswaar een in vitro isolatie van het genoom van deze variant maar dat hebben we nooit te zien gekregen. Niettegenstaande een tijdsverloop van 18 maanden is er nog GEEN ENKELE variant in vivo geïsoleerd volgens de postulaten van Koch. Miljoenen mensen zijn beweerdelijk ziek geweest van een virus. Ze hebben dus al miljoenen keren de gelegenheid gehad om via een bloedanalyse levend virus te extraheren.


WAAR ZIJN DE BEWIJZEN ?


Wat we daarentegen wel met zekerheid weten is dat steeds meer gevaccineerden van oudere leeftijd en/of met onderliggende aandoeningen overlijden of erg ziek worden.

Dit wordt nu ( en in het najaar nog meer ) op de kap geschoven van de Delta variant omdat ze niet kunnen toegeven dat de " vaccins " dodelijke boodschappers zijn.

CUT THE CRAP.

https://www.standaard.be/cnt/dmf20210622_97861883


2,512 views1 comment
bottom of page