top of page
Search

En toen werd het oorverdovend stil..." Er zijn inmiddels vier coronavaccins opgenomen in de database: die van Pfizer, Moderna, AstraZeneca en Janssen. In totaal betreft het nu 431.740 gevallen van vermoede bijwerkingen. Hiervan gaan 25.849 gevallen over het vaccin van Moderna, 179.658 gevallen over het vaccin van Pfizer, 222.071 gevallen over het vaccin van AstraZeneca en 4162 gevallen over het vaccin van Janssen.

10.570 meldingen van overlijden


Tot 8 mei waren er 10.570 meldingen van overlijden na coronavaccinatie. De meeste meldingen gingen over het vaccin van Pfizer (5368 sterfgevallen). Bij 2865 meldingen betrof het het vaccin van Moderna, bij 2102 het vaccin van AstraZeneca en bij 235 het vaccin van Janssen.


De meeste gevallen van bijwerkingen zijn gemeld in Italië (59.098). Nederland (53.206) staat op de tweede plek. Alleen in de categorie Pfizer moet Nederland Italië voor zich dulden. In alle overige categorieën voeren we het bijwerkingenklassement aan, zoals blijkt uit onderstaande grafieken. De cijfers zijn bijgewerkt tot 15 mei.


Het aantal sterfgevallen ligt in werkelijkheid mogelijk nog een stuk hoger. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat minder dan 1 procent van de bijwerkingen wordt gemeld. Dat heeft onder meer te maken met het feit dat het melden van een bijwerking een tijdrovend proces is. Het is dus niet ondenkbaar dat er inmiddels meer dan een miljoen mensen zijn overleden na de coronaprik ".

------------------------

EUDRAVIGILANCE ofwel European Drug Regulating Authorities Vigilance is een officieel Europees data processing agentschap voor het rapporteren en evalueren van verdachte bijwerkingen bij de ontwikkeling van nieuwe medicijnen of vaccins.

De cijfers die geciteerd worden in het artikel zijn correct.

Deze aantallen staan inderdaad bij hen geregistreerd. Bij het Amerikaanse CDC zijn nog veel meer gevallen geboekt.


Het is bijzonder spijtig dat de media deze informatie compleet negeren.


Kijk hier naar een video met de evolutie van de overlijdens na vaccinatie per land vs de overlijdens in normale omstandigheden.

1,621 views0 comments
bottom of page