top of page
Search

Een voor allen, allen voor een, of toch niet...

We willen allemaal dat de zaken veranderen. Dat we ons weer vrij kunnen bewegen, gaan en staan waar we willen, wanneer we willen, met wie we willen. Dat we elkaar kunnen vast pakken en knuffelen. Geen avondklok, geen reisbeperkingen, geen mondmaskerplicht, geen beperkte sociale bubbels, geen pcr testen en quarantaines, geen censuur en geen verdeelheid in de bevolking. Samen een pintje drinken, lekker tafelen op restaurant, naar de cinema, een wellness, een sauna, een massage, een beauty behandeling.....


Er zijn in dit land slechts een paar enkelingen die het tij proberen te doen keren door dagelijks informatie te verschaffen die door de reguliere media geweerd wordt en die elke dag op de barrikades staan, zowel voor als achter de schermen keihard werken om de belangen van het volk en de destructie van de economie te vrijwaren. Ik ben één van hen ( met achter mij een team dat zich ook belangeloos inzet voor de goede zaak ).

Om 11 uur zaten Sam Brokken en Hilde De Smet voor het eerst in De Zevende Dag waar zij hun boodschap dat er beter geopteerd wordt voor een " focused protection " zullen uitdragen en de spreekwoordelijke wapens zullen opnemen tegen Pierre Van Damme, de man die het land in een wurggreep wil blijven houden tot iedereen gevaccineerd is, wat, als de huidige lijn aangehouden blijft, tot gevolg zal hebben dat we nog tot in het najaar of mogelijks nog veel langer aan dezelfde vrijheidsbeperkende maatregelen zullen onderworpen blijven. We weten nu al dat we tot juni op het zinkend schip zullen zitten en de huidige verlenging van de maatregelen tot 01.04 slechts een tussenfase is om de bittere pil te verzachten.


Maar.... zoals ik een paar weken geleden reeds zei tijdens een live-stream en sedertdien nog een paar keer herhaald heb : wij kunnen dit niet alleen, wij hebben u nodig, elkeen van u. Elke stem telt.

Wij kunnen jullie hoop en verwachtingen niet realiseren zonder massale steun van jullie. Deze community telt ondertussen ruim 20.0000 mensen en blijft elke dag groeien. Mijn Live-streams worden naar gelang van de week 14.000 tot 19.000 keer bekeken, maar wanneer ik berichten post en vraag om die berichten te delen is er slechts een kleine minderheid die hieraan gevolg verleent.

Jullie verwijten het andere "kamp " van makke schapen te zijn, maar eigenlijk zijn jullie niet veel beter. Jullie staan er op te kijken en doen niets. Amper +-500 van de 20.000 volgers werken actief mee. De rest hult zich in stilzwijgen. In het beste geval wordt een post 2.000 keer geliked en 1000 keer gedeeld. Dat is 5%. Zo gaan we er niet geraken.


Vzw Hands For Freedom is opgericht voor jullie. Het is een vzw van het volk voor het volk. De website van Hands For Freedom is gemaakt voor jullie, mijn blog idem dito. De affiche " stop de gijzeling ", de actie Allo Mijnheer De Croo en de animatiefilm inzake Valentijn is gemaakt voor jullie. Het Youtube kanaal C-Files is gemaakt voor jullie en het kanaal op Bitchute is ook voor jullie.

Alle vergaderingen en besprekingen die wij binnen het team voeren om maatschappelijke en juridische acties voor te bereiden, worden gevoerd voor jullie. Alle tijd die wij investeren en waarvoor wij onze slaap, ons sociaal leven en elke vorm van ontspanning opofferen is ... voor jullie.


Als we echt willen dat er iets ten goede verandert, moeten we ALLEMAAL SAMEN recht staan. Ons hoofd boven het maaiveld uitsteken – hoe pijnlijk ook, want dat betekent dat er discussies ontstaan met de mensen rond je, zowel privé als professioneel.

Wij ervaren dit als Team Hands for Freedom zelf ook. Het is niet evident maar moeilijk gaat ook en moet in dit geval.

Door samen actief ‘neen’ te zeggen tegen de maatregelen, informatie te verspreiden zoals het #AlloMrDeCroo filmpje, posters zoals Stop de Gijzeling op te hangen en te delen, door ons uit te spreken en heldere en duidelijke taal te spreken.


Vzw Hands For Freedom wil nog veel meer doen. Vreedzame acties organiseren om de bewustwording te vergroten en procedures instellen zoals voorzien in het sociaal doel. Voor jullie.

Maar, zonder jullie actieve hulp zal dit niet lukken. Wij kunnen niet toveren, geen mirakels verwezenlijken.

Acties organiseren kost tijd en geld. Procedures instellen nog veel meer tijd en geld en dit al zeker nu we tegen een David tegen Goliath strijd aan kijken en tegen een overheid met onbeperkte middelen die een batterij advocaten zal inschakelen die alles zullen betwisten en ons op kosten zullen jagen om ons financieel de nek om te draaien om ons te ontmoedigen om nog verder te procederen. Iedereen dient dan ook zijn steentje bij te dragen.

Het heeft geen zin eraan te beginnen zonder voldoende actieve steun en financiële armslag. De echte verandering zal er pas komen als elk van jullie mee de nek uitsteekt en in actie komt.

Dus... Wanneer Vzw Hands For Freedom vraagt om een affiche te delen, op te hangen aan je raam, de achteruit van je auto en op eender welke andere plaats, doe dit dan en draag bij aan de verspreiding van de actie. Als zij vraagt om een animatie video in het kader van de actie #AlloMrDeCroo ( waar een productiehuis 3 weken hard aan gewerkt heeft ) te delen op ALLE sociale media, doe dit dan.

Deel ook maximaal belangrijke informatieve berichten. Blijf niet in stilte toekijken zonder iets te doen uit angst voor commentaar.

Als wij in de toekomst een oproep doen voor crowdfunding om procedures te financieren, doe dan een bijdrage.

We doen dit allemaal samen, of.... helemaal niet.

Het is voor mijzelf en het team niet fijn dat wij elke dag ons kas afdraaien voor de goede zaak om dan te moeten vaststellen dat amper 500 volgers van de ruim 20.000 mee aan de kar duwen.

Dit is een warme oproep om actief mee te werken aan de realisatie van het ultiem doel. Terug vrij zijn. Focused protection.

Zonder elkeen van u lukt het niet.

Dank u wel.

496 views0 comments
bottom of page