top of page
Search

Duitsland: bedrog met IC bedden (en de overheid wist het)

" Een rapport van de Federale Rekenkamer (BRH) onthult een van de grootste schandalen tijdens de coronapandemie in Duitsland. Duitse ziekenhuizen manipuleerden de bezettingsgraad op intensieve zorg, zodat ze financiële steun van de overheid zouden krijgen. De federale regering was naar verluidt al maanden op de hoogte van de fraude, maar hield het geheim. Dat bericht de Duitse nieuwswebsite Bild. "


-----------------------------------

Anderhalve week geleden is dankzij een onderzoeksjournalist uitgelekt dat uit een onderzoeksrapport van de overheid ( ! ) gebleken is dat de Belgische ziekenhuizen gesjoemeld hebben met de ziekenhuisopnames ( voor de premies ) en de overheid dit dus al lang weet maar achteloos gekwalificeerd heeft als " financiële optimalisatie " ( ander woord voor " bedrog " ). Zie eerdere post met bron.


Geen haan die er verder naar gekraaid heeft. Niet op het nieuws. Het is doodgezwegen. Niemand die wakker ligt van het feit dat de bevolking maanden lang op de kast gejaagd is met cijfers van ziekenhuisopnames die niet waarheidsgetrouw waren en in werkelijkheid (veel ) lager waren.


In dit land kan blijkbaar alles afhankelijk van wie het doet. U betaalt uw boete niet op tijd ? Ho maar, rechtbank en veroordeling. Ziekenhuizen sjoemelen met de cijfers en strijken onterecht miljoenen premies op waar ze geen recht op hebben : no problem.

Bedek het ook maar met de mantel der liefde zoals al de rest dat het daglicht niet kan verdragen.


Het Duitse Bild maakt er daarentegen korte metten mee. Zij spreekt niet in bedekte termen. Zij steekt de mantel der liefde in de fik.

The naked truth. BEDROG. Dat is het ook.


Gesjoemel in België en Duitsland. Ik ben eens benieuwd hoe het in Nederland, Frankrijk, Spanje, Italië, de UK enz... zit. Ik zal niet achterover vallen indien zou blijken dat ze daar ook met hun vinger in de pap hebben gezeten. Ze volgen namelijk overal op alle vlakken exact hetzelfde scenario. Dezelfde maatregelen, op hetzelfde moment, op basis van exact dezelfde overwegingen in exact dezelfde bewoordingen. Magnifiek bedacht. Dat is hun grote kracht.

Als onze Alexander kritiek krijgt omdat er GEEN bewijzen voorliggen van zijn beweringen, dan verwijst hij heel simpel naar de andere landen : " Als er geen bewijzen zouden zijn dan zou het in de andere landen niet hetzelfde zijn als hier ". Einde verhaal.


Hoe geloofwaardig zijn ziekenhuizen en artsen nog als zij schaamteloos het volk bedriegen, beliegen en bestelen ?


Pro memorie hebben diverse ziekenhuisartsen, waaronder Dr. Jean-Luc Gala ( UCL ) en Dr. Pascal Sacré ( GHC) in september 2020 al aan de kaak gesteld dat 2/3 van de " corona " patiënten behandeld werden voor andere aandoeningen. Zij zijn verketterd en oa door Marc Van Ranst op zijn gebruikelijke denigrerende manier met de grond gelijk gemaakt. Sacré is op staande voet ontslagen en Gala heeft zich moeten terug trekken van publieke fora, terwijl zij de waarheid spraken.


Alles komt uit. En boontje zal zijn loontje krijgen. Dat is gewoon een kwestie van tijd. De mantel der liefde staat ook hier in de fik.


337 views1 comment

1 Comment


Unknown member
Jun 16, 2021

Zoek naar niet officiële bronnen en je leest dat het wereldwijd gebeurt.

Ik heb dit op Frontnieuws gelezen.

Carine blijf hen achter de veren zitten.

Like
bottom of page